Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Gl. Lunderskovvej 4
6640 Lunderskov

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 4,5
Udbetaling -
Sagsnummer GL4GGA
 • Boligareal
  240 m²
 • Kælderstr.
  8 m²
 • Stue/Vær
  2/5
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1919
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  4,5
 • Driftsbygninger
  146 m²

Skøn ejendom med mulighed for dyrehold

Drømmer du om at holde hest på egen matrikel? Eller om at etablere en evt. hundepension? Måske er det på tide at folde din pladskrævende hobby ud? I givet fald er ejendommen her det ideelle sted at gøre den slags drømme til virkelighed.

Her får man nemlig ikke bare et skønt, velindrettet hus omgivet af en pragtfuld have med et vidunderligt orangeri, her får man også en nyere stald, fold og masser af jord. Huset blev gennemgribende renoveret fra 2006-07 og fremstår derfor velindrettet, indbydende og flot.

Selve boligen byder på lyst, moderne køkken/alrum med massiv træbordplade, gulvvarme, amerikanerkøleskab fra 2016, induktionsplade fra 2019 og udgang til terrasse. De to stuer, der blot adskilles af franske døre, er begge lyse, rummelige og med smukt træparket på gulvet. Spisestuen har brændeovn, mens dagligstuen bringer naturen helt tæt på via stort gulv-til-loft vindue. Desuden stort soveværelse med skabsplads og nem adgang til badeværelse med spabadekar, dobbeltvask og stor bruseniche. Dertil bryggers med samme slags elementer som i køkkenet og plads til vaskefaciliteter.

Ydermere pæn entré med trappe til førstesalen, som blev opdateret og renoveret i 2006-07, hvor det lyse badeværelse med brus med massagefunktion samt det store værelse blev etableret. Førstesal byder på endnu et stort værelse og på motionsrum/kontor/legerum, hvorfra udsigten ud over markerne er fortræffelig.

Som om det ikke er nok, får man tilmed en vinkælder med plads til 2-300 flasker vin. El er skiftet i ejendommen i 2006-07, vinduer er skiftet i 2006-07, fordøren er fra 2016 og dørene i køkken/alrum, soveværelse og gulv til loft vindue i stuen er alle skiftet i 2017.

Udendørs er have og fold på ca. 1,6 ha, mens markerne, der ligger i forlængelse af haven, er på ca. 2,8 ha. Haven er en pragtfuld oase med stor terrasse, det skønneste orangeri, masser af frugttræer (æbler, pærer, kirsebær) samt utrolig god plads til barneleg og spas. Den store fold har plads til flere heste præcis som stalden, der byder på hele fire bokse.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.