Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Favrskovvej 52
Lindknud
6650 Brørup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.795.000
Areal ha 12,7
Udbetaling 190.000
Sagsnummer FAVSK52H
Gem Gemt
 • Boligareal
  140 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/4
 • Byggeår
  1991
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  12,7
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  340 m²

Velkommen til Favskovvej 52!

Tilbagetrukket fra vejen og omringet af den smukkeste natur findes Favrskovvej 52, som er beliggende få minutters kørsel fra Lindknud, hvor der er skole, indkøb og fritidsaktiviteter.

Stuehuset er opført i 1. plan i 1991 med blødstrøgen mursten og betontag. Omkring stuehuset er der fordelt ca.12 ha. jord, som på nuværende tidspunkt delvis er beplantet med nåletræer. Ejendommen og den tilhørende jord kan dog sagtens anvendes til andet og byder på et hav af muligheder.

Stuehuset er indrettet med en lys entré hvorfra der er direkte adgang til det åbne køkken/alrum, der ligger i åben forbindelse med den store opholdsstue. I både køkken/alrum og opholdsstuen er der masser af plads til hele familien. Bryggerset er med hvidt inventar og plads til både tørretumbler og vaskemaskine, 2 børneværelser, med tilhørende badeværelse og et soveværelse med eget badeværelse.

Tilhørende ejendommen er der en garage indrettet med et mindre redskabsrum, og et større maskinhus med solceller. Haven byder på en overdækket terrasse, så familien kan sidde i læ og en overskuelig og enkel anlagt have bestående af græs.

Så hvis du drømmer om en ejendom beliggende i den skønneste natur, hvor fantasien kun sætter grænser for anvendelsesmulighederne. Så giv os et kald på 7536 2000, så giver vi en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.