Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Købsaftale underskrevet

Lindknudvej 30A
Lindknud
6650 Brørup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 2,7
Udbetaling -
Sagsnummer LINKV30A
Gem Gemt
 • Boligareal
  221 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/7
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1942
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  2,7
 • Prishistorik
  -7,7%
 • Driftsbygninger
  0 m²

Den smukkeste natur som nabo

Ejendommen er beliggende godt tilbagetrukket fra vejen mellem Lindknud og Brørup - midt mellem marker og skøn natur. Her er et rigt dyreliv - og du kan nyde synet af råvildt, fasaner og mange andre dyr hver dag. Her er mulighed for skønne gåture i naturen omkring ejendommen, du kan også bare sidde stille på terrassen og nyde naturen - og mærke hvordan roen bare sænker sig efter en travl dag på jobbet.

Der er 2 km til den aktive landsby Lindknud, hvor Hovborg/Lindknud børnecenter ligger, det rummer skole, SFO og børnehave. Her er også indkøb. Der er ca. 10 min. i bil til E20 Kolding/Esbjerg motorvejen, Brørup og Vejen og ca. 20 min. til Kolding Storcenter.

Til ejendommen hører knap 2,7 ha jord og en ældre staldbygning med mulighed for dyrehold, hvis det er det man har lyst til. Ejendommen opvarmes med stokerfyr, så billig og nem opvarmning.

Det meget charmerende og rummelige stuehus er løbende renoveret og vedligeholdt i sælgers ejertid og senest er 1. salen gennem moderniseret i 2016 og fremstår utrolig indbydende og hyggelig. Stuehuset er i stueetagen indrettet med entré med trappe til første sal. Et stort køkken/alrum - super hyggeligt - og her er god plads til et stort spisebord og med direkte udgang til en stor træterrasse. De store vinduer lader naturen komme helt ind i alrummet. Køkken inventaret er nøje tilpasset stedets landlige stil og giver sjæl til rummet. Fra entréen er der adgang til badeværelse med bruseniche, bryggers og fyrrum samt villaens dobbelt garage med værksted. Første sal er indrettet med en fantastisk stue med loft til kip og et stort vinduesparti, der inviterer til naturfilm på første række - her er en fantastisk udsigt ud over landskabet og naturen. Soveværelse med walk-in-closet, 4 børneværelser, toilet og multirum.

Så drømmer du om en ejendom godt tilbagetrukket fra vejen beliggende midt mellem marker og natur, så er du hjertelig velkommen til at kontakte Nybolig Vejen for spørgsmål og fremvisning på tlf. 7536 2000.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.