Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Ø Åbølling Vej 15
Ø Åbølling
6760 Ribe

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.795.000
Areal ha 12,0
Udbetaling 140.000
Sagsnummer 29602985
Gem Gemt
 • Boligareal
  162 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Byggeår
  1976
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  12,0
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  3.522 m²

LANDEJENDOM MED HESTESTALDE OG RIDEHAL – FREDFYLDT BELIGGENHED

Nu udbyder vi en hesteejendom med en dejlig bolig, en ridehal med internationale mål samt opstaldningsfaciliteter til 51 heste. Der har tidligere været rideklub på stedet, men nu kan det blive jeres med i alt 12 ha jord, som ligger lige ved bygningerne.

Boligen er en etplansvilla fra 1976, som har en enkel og overskuelig planløsning med en separat soveafdeling. Her er fire gode værelser placeret omkring et gangareal, hvorfra i også kan til gå et badeværelse med både badekar og bruseniche. Der er opført et moderne køkken med kogeø; her finder I alt i hårde hvidevarer, ligesom I kan etablere en spiseplads, da rummet har en god størrelse. I stuen falder der et godt lys ind i fra syd ad det brede vinduesparti, og I kan indrette et hyggeligt sofahjørne på det gode trægulv. Dertil består boligen af et bryggers samt en entre med adgang til et gæstetoilet.

Der hører en skøn have til boligen, hvor I kan slappe af på terrassen og nyde udsigten over de åbne marker. På gårdspladsen er der også etableret et stykke terrasse mellem garagen og huset, og ellers hører der tre udbygninger til ejendommen. Den ene fungerer udelukkende som hestestald – dog med et enkelt rum til opbevaring – mens der også er opført en bygning med hestestald samt to ridehaller, og slutteligt er den sidste udbygning en halmlade.

Ejendommen er en del af det velfungerende landsbysamfund omkring Roager, der ligger blot 12 kilometer syd for Ribe centrum. Det tager kun tre minutter at køre til den lokale brugs og handle ind, mens I må længere væk for skole og daginstitutioner. I finder flere specialforretninger i Ribe, der blot er et kvarters køretur væk, og ellers er det blot at nyde den landlige beliggenhed med høj himmel og åbne vidder så langt øjet rækker.

Kontakt os gerne for en fremvisning – vi glæder os til at se jer.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.