Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Povlskrovej 40
Lovrup
6780 Skærbæk

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 2,8
Udbetaling -
Sagsnummer 29320049
 • Boligareal
  185 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1900
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  2,8
 • Driftsbygninger
  370 m²

Flot landejendom!

Her udbydes en flot landejendom, der indeholder en masse muligheder! Du er her beliggende midt mellem Skærbæk og Løgumkloster, hvor skolebussen kører tæt forbi. Du er altså her i landlige omgivelser med den charme og de muligheder det giver, samtidig med at du er i overkommelig afstand til byernes faciliteter!
Tilhørende ejendommen er her i alt ca 2,8 ha. Jorden og de udbygninger, der tilhørende ejendommen, giver ideelle muligheder for hestehold! Her er nemlig udbygninger bestående af lade med nyere port. Afdeling med 4 hestebokse samt værksted.
På laden er der eternittag fra 2012 samt solceller fra 2012. Der er på nordsiden siden dog et ældre eternittag.
Tag på boligen er ligeledes et eternittag fra 2012. Vinduer er af PVC. Boligen består ellers af entre med opgang til 1. sal. Køkken fra 2008 der er i åben forbindelse til stuen. Herfra er der udgang til fin terrasse. Badeværelse med brus. Yderligere i stueplan er der 2 værelser.
1. salen består af et stort rum med loft til kip. Flot stand og rigtig fint lysindfald. Her er der indrettet stor stue og soveafdeling. Dette kan nemt inddeles i stor stue og et ekstra værelse ellers kan stuen inddrages til flere værelser, hvis det ønskes. Tjek plantegningen for at se forslag på indretning - eller kom med på en fremvisning og få dit eget indtryk! Fra 1. salen er der udgang til en tagterrasse hvorfra her er en flot udsigt over marker og de omkringliggende omgivelser!
Opvarmning sker ved pillefyr. Der er gulvvarme i hele stueplan undtagen stuen. På 1. sal er der radiatorer.
Køber skal bemærke, at der i stueplan er ca 185 cm under loftsbjælker..
Alt i alt får du her en charmerende ejendom med synlige loftsbjælker, beliggende i landlige omgivelser, og som bare har de rigtige faciliteter og kvaliteter! Så absolut et kig værd!

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.