Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Jegumvej 12
Jegum
6840 Oksbøl

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.748.000
Areal ha 0,8
Udbetaling 90.000
Sagsnummer 11092
Gem Gemt
 • Boligareal
  242 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  3/9
 • Byggeår
  1923
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  0,8
 • Prishistorik
  -6,8%
 • Driftsbygninger
  350 m²

Særdeles spændende 3-længet ejendom med et hav af muligheder

Her får du nu mulighed for, at blive den nye ejer af denne sjældent udbudte ejendom, hvor der også er mulighed for at drive mindre erhverv.
Denne bolig indeholder en fantastisk masse muligheder for udeliv - f.eks. har ejer tidligere haft hundekennel på ejendommen. Her er egen lille sø, muret "udestue", luft, fred og ro.

Ejendommen indeholder:
Stueplan hovedhuset: Entre med 2 dejlige værelser, spisestue med direkte adgang til stuen og udestue, som giver direkte adgang til den parklignende have.
Køkken med alt i hårdehvidevarer og kig til gårdspladsen - her er gulvvarme i hele stueplan. fordelingsgang/trappe til 1. sal.
1. sal hovedhuset: Dejligt stort badeværelse med synlige bjælker, fritstående badekar og gulvvarme, som er et af de 3 badeværelser i huset. I forlængelse ligger "master bedroom" - her er også synlige bjælker og god plads, som kendetegner resten af huset.
Stueplan mellembygning, gildesal mv.: Fra trappeopgangen er der adgang til et dejligt stort bryggers med videre adgang til husets nr. 2 badeværelse, også med gulvvarme. Herfra er der adgang til gildesalen, som kan rumme enhver begivenhed og fyrrummet, samt et stort værksted. Fra gildesalen findes den store garage og stor elport, som åbner mulighed for større køretøjer i garagen.
1. sal over gildesal og værksted .Der er 2 indgange til boligen på 1. sal, som evt. kan benyttes separat eller i forbindelse med huset - måske der er teenagebørn, som kunne få glæde af dette også?
Den anden indgang findes fra bryggerset - her er 3 værelser plus et gennemgangsværelse, dejlig stor stue og køkken-alrum ud i et. Dertil et badeværelse m. gulvarme, spabad og brus.
Endvidere findes stor altan med kig udover den naturrige grund.

Boligen opvarmes via pillefyr og er derfor ganske økonomisk for en bolig af denne størrelse!
Der er under 5 km til Oksbøl via cykelstien..
Ganske tæt på adressen er der offentlig transport iform af tog, som kører hele vejen fra Nr. Nebel til Esbjerg over b.la. Varde.
Kontakt os endelig på tlf. 7527 9611 for en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.