Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Nr Billumvej 35
Billum
6852 Billum

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.945.000
Areal ha 1,9
Udbetaling 150.000
Sagsnummer 33583
 • Boligareal
  240 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/7
 • Byggeår
  1889
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  1,9
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  352 m²

Hesteejendom i fantastiske omgivelser med egen sø!

Se en flot præsentation

Her udbydes unik ejendom med masser af sjæl og masser af plads til hele familien, både to- og firbenede. Ejendommen er beliggende i Nr. Billum skov, lige midt i naturen og alligevel kun 17 minutters kørsel til Esbjerg, motorvejsnettet og 10 minutters kørsel til Varde. Her bor man idyllisk og fredeligt.

Grunden er på 19.054 m2 og rummer stald med 4 hestebokse, opvarmet sadelkammer, 2 udebokse samt adgang til 20 x 40 m ridebane og græsfolde. Udover dette forefindes hyggelig bålplads, skøn gammel frugsthave med æble-, pære- og kirsebærtræer, samt en sø med ænder.

Beboelsen på 240 m2 er fantastisk indrettet med stort charmerende Schmidt landkøkken med plads til langbord. Herfra har man udgang til terrasse med udsigt over søen.
Lyst kontor. Gæstetoilet. Stor stue med synlige bjælker, kampestensmuret brændeovnsplads og udgang til terrassen og udestuen med brændeovn. Stort lækkert badeværelse med spa. 3 lyse børneværelser. Soveværelse. Stue.

Deøvrige bygninger indeholder: Gæsteafdeling med toilet og bad samt direkte adgang til indendørs pool, som opvarmes via fyret, så her har man mulighed for benyttelse af poolen året rundt. Stort isoleret værksted, garage og fyrrum.

Opvarmning: Træpiller, olie og solvarme.

Ligeledes er der til ejendommen en andel af klægen, og denne andel følger gården. Jorden ligger ved Tarphagebroen ud mod Ho Bugt, Rastepladsen ved Ho Bugtvej samt ved skoven hvor ejendommen ligger. Der er en bestyrelse for engene og en for skoven. Bestyrelsen passer det, og man har ingen forpligtelser forbundet med denne andel.

Lidt om Billum:
Billum er en landsby med godt fællesskab, aktivt foreningsliv og højt til himlen. Billum ligger smukt på toppen af Ho Bugt. Det flade landskab og rige fugleliv der omgiver byen er en del af Nationalpark Vadehavet.

Langt ude....Men tæt på alt der betyder noget: Skole 0 km - Børnehave 0 km - Indkøb 3 km - Strand 9 km - Skov 2 km - Offentlig transport 0 km - Svømmehal 3 km - Lægehus 3 km - Tankstation 0 km.

Læs mere om Billum på www.http://billum.ruban.dk/

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: