Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Toftegårdsvej 4
Sdr Vium
6893 Hemmet

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 3,7
Udbetaling -
Sagsnummer T4213
 • Boligareal
  149 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/4
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1800
 • Energimærke
  A2010
 • Grundstørrelse Ha
  3,7
 • Driftsbygninger
  561 m²

Præsentabel og meget velholdt landejendom.

Her kan du bo på landet på den nemme måde. Ejendommen ligger ugeneret og samtidig tæt på byen. Bygningerne er alle i pæn stand. Du får en tilpas mængde bygninger og tilhørende jordareal.

OMRÅDET:
Ejendommen er beliggende i udkanten af den lille landsby Sdr. Vium, mellem Tarm og Nr. Nebel. Byen er specielt kendt for sin populære børnehave og vuggestue samt de naturskønne omgivelser og et aktivt foreningsliv. Til ejendommen er der 3,68 hektar jord som ligger rigtig fint og samlet omkring bygningerne. Her er rig mulighed for heste eller andet dyrehold. Syd for ejendommen er der pænt anlagt have med terrasse og nord for ejendommen er der en hyggelig lille sø flot omkranset af høje træer.

BOLIGEN:
Den flotte ejendom fremstår overalt i pæn og velholdt stand. Stuehuset er meget charmerende med pæn hvid facade pudset i 2008, sortmalet eternittag samt flotte mahogni vinduer. Stuehuset er forbundet med den gamle staldlænge, som i dag indeholder fyrrum, stort værksted, dobbeltgarage samt stort rum til cykler, opbevaring eller hobbyrum mv. Herudover er der 2 maskinhuse med mange anvendelsesmuligheder.
Ejendommen har fibernet, der er indlagt byvand, tilsluttet offentlig kloak og så er der opvarmning med jordvarme som kombineret med det 7,2 kw. store solcelleanlæg giver mulighed for billig opvarmning. Solcelleanlægget kører på den gamle ordning fra før 20.11.2012 med årsbaseret afregning. Den fordelagtige afregningsform kan overtages af køber.

VELKOMMEN INDENFOR:
Entre med gulvvarme og trappe til 1. sal. Bryggers med gulvvarme, skabsplads, bord med vask samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. Flot køkken fra 2011 med inventar fra HTH. I åbent forbindelse med køkkenet er der en rummelig opholdsstue med gulvvarme, god spiseplads samt udgang til terrassen. Pænt badeværelse med lyse klinker, gulvvarme og bruseniche. Stort værelse med skabsvæg.
1. sal er renoveret i 2011 og indeholder stort repos som evt. kan anvendes til kontor. Rummeligt værelse samt stort soveværelse med skabe.

En landejendom i rigtig god stand til en fornuftig pris !

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: