Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Gl Kolding Landevej 67B
Højen
7100 Vejle

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.995.000
Areal ha 2,1
Udbetaling 200.000
Sagsnummer 1023327
 • Boligareal
  345 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/8
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1777
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  2,1
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  2.841 m²

Flot renoveret ejendom med mulighed for hestehold

Det er ikke bare de to hektar jord eller muligheden for at holde en mindre hestebestand, der gør dette boliglandbrug i Vejle til noget helt særligt.
Her får I også en smuk og mere end 200 år gammel ejendom, som er renoveret i 2008, og i dag fremstår i absolut indflytningsklar stand med gode udhuse og et smukt, stråtækt stuehus.
Alt sammen på en ualmindelig bynær adresse blot fem kilometer fra Vejle Station. Foruden stuehuset byder ejendommen fra 1777 på i alt fem udhuse, der p.t. mest bruges til opbevaring. Det ene af dem er indrettet med et godt værksted. Tilsammen har I her alle de faciliteter, der skal til for at realisere jeres idéer.
I forbindelse med gennemrenoveringen i 2008 blev der lagt nyt stråtag på stuehuset, som desuden opvarmes af en energirigtig luft-til-vand-varmepumpe fra 2013. Hovedhuset byder på bolig i halvandet plan, og I har masser af indretningsmuligheder med sammenlagt hele 345 m².
Både på første sal og i stueplan er der et stort, åbent opholdsområde, så hjemmet har en rigtig god udnyttelse af kvadratmeterne og fremstår endvidere ganske lyst og luftigt.
I stueplan finder I en soveafdeling med tre værelser samt et badeværelse med bruseniche og gulvvarme. I får endnu et badeværelse gulvvarme og hjørnespa, et stort bryggers samt et pænt køkken i åben forbindelse med stuen.
På førstesalen er der også tre værelser og et stort stuerum med synlige bjælker og loft til kip.
Den bynære beliggenhed giver jer nogle muligheder, I ikke normalt ville få med ejendomme af denne type. De naturskønne omgivelser kan hurtigt udskiftes med det absolutte centrum af Vejle, idet centum kan nåes på bare fem minutter.
Kontakt Nybolig for en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: