Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Mejslingvej 41
Mejsling
7100 Vejle

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.195.000
Areal ha 2,8
Udbetaling 110.000
Sagsnummer 1023030
 • Boligareal
  233 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1833
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  2,8
 • Prishistorik
  -6,4%
 • Driftsbygninger
  900 m²

Flot landejendom med idyllisk beliggenhed og ca. 2,7 hektar grund

Lys, luft og udsigt over åbne marker. Denne flotte landejendom har en utrolig idyllisk beliggenhed i et lille hyggeligt landsbysamfund blot 8 kilometer fra Vejle. Stuehuset byder på 233 m2 bolig, og hertil kommer store udhusbygninger med masser af muligheder for dyrehold, hjemmeerhverv og pladskrævende hobbyprojekter. Hele herligheden ligger på ca. 2,7 hektar grund, og fra adressen er der blot få minutters kørsel til skole, institutioner og indkøbsmuligheder.

Du ankommer til ejendommen ad en smuk allé med gamle træer, der munder ud i en charmerende gårdsplads mellem længerne. Stuehuset er løbende blevet renoveret over de seneste 12 år og fremstår i flot og indbydende stand. I stueplan er der spisekøkken og to store opholdsstuer med henholdsvis pejs og brændeovn. Hertil kommer to værelser, et rummeligt bryggers og et badeværelse fra 2015.

Via en klassisk kvartsvingstrappe er der adgang til førstesalen, som har synlige loftsbjælker og et skønt lysindfald fra ovenlysvinduerne. Her finder du et stort soveværelse med walk in-closet, endnu et værelse, et hyggeligt opholdsrum og et lækkert badeværelse, som er renoveret i 2010.

Til ejendommen hører gode udhusbygninger, som har fået skiftet tag inden for de sidste ti år. Du får blandt andet en udhusbygning på 585 m2 med fire hestebokse og et stort værksted ved siden af carporten. Masser af gode, ekstra kvadratmeter til opbevaring, erhvervsareal, dyrehold eller noget helt tredje - på denne ejendom er det ikke plads, der kommer til at mangle.

Fra adressen er der blot tre kilometer tilØdsted, hvor du finder skole, daginstitution og gode indkøbsmuligheder, og turen til Vejle kan klares på 15 minutter i bil.

Alt i alt får du her en flot og velholdt landejendom med masser af plads og en særdeles idyllisk beliggenhed. Velkommen til Mejslingvej 41.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: