Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Bisholt Møllevej 10
Bisholt
7130 Juelsminde

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 1,1
Udbetaling -
Sagsnummer 220591
 • Boligareal
  225 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1936
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  1,1
 • Driftsbygninger
  168 m²

Smuk ejendom, med landlig idyl og plads til heste!

På Bisholt Møllevej, ligger denne skønne ejendom, opført i 1936. Huset er siden blevet gennem renoveret i 2012, med et flot materialevalg, der står godt til huset. Boligen er lys og venlig og byder på rumlige kvadratmeter, som er velindrettede med separat børne- og voksenafdeling fordelt på de 2 plan. Ejendommen er beliggende på en 10.600 m2 stor grund, med udsigt til åbne marker og Horsens Fjord. Her er hestebokse og folde, og stor dobbelt garage med el-hejs.

Huset har entré ind i køkkenalrummet, som her danner ramme for den videre forbindelse rundt i huset. Det første der møder en, er den flot udførte vin"kælder" samt den indbyggede pejs, som kan nydes i alrummet såvel som i stuen. Den store opholdsstue, har samme klinker som i alrummet, og er med til at give en god helhed for huset. Videre fra alrummet er der forbindelse til husets store lyse badeværelse, samt rumligt soveværelse, med direkte forbindelse til walk-in. Det er også fra køkkenet at man har adgang til bryggerset, som her giver adgang den den hyggelige sydvestvendte terrasse, hvor aften solen kan nydes. Tager vi trappen op til 1. sal mødes vi af en lys fordelingsgang, som er godt udnyttet med skabsplads hele vejen hen. Her har vi adgang til 3 gode værelser, hvor af det ene byder på adgang til endnu en terrasse, hvor man har udsigten udover åbne marker ned til Horsens Fjord.

Så landlig idyl, og alligevel er du kun ca. 15 minutter fra Horsens midtby. Skolebussen kører fra landevejen til Glud, hvor også der findes indkøbsmulighed, skole, børnehave samt et stærkt foreningsliv.

Vi vil glæde os til at vise dig denne skønne ejendom og beliggenhed frem.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.