Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Bøgeskovvejen 2
Nebsager
7130 Juelsminde

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 7.495.000
Areal ha 18,2
Udbetaling 375.000
Sagsnummer 19123
Gem Gemt
 • Boligareal
  230 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/5
 • Byggeår
  2009
 • Energimærke
  A2010
 • Grundstørrelse Ha
  18,2
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  354 m²

Flot landejendom beliggende mellem Horsens og Juelsminde

BELIGGENHED:
Ejendommen er attraktivt beliggende i meget naturskønne og rolige omgivelser ved Gramrode mellem Horsens og Vejle. Der er ca. 10 min. kørsel til Horsens og E45 nåes ligeledes på 10-15 min. via den nye omfartsvej syd for Horsens. Der er hhv. 3 og 9 km til Hornsyld og Juelsminde, hvor der skole, børnepasning og flere indkøbsmuligheder.

EJENDOMMEN:
Denne meget fine landejendom består af stuehus fra 2009 i to plan - opført i røde mursten og med sort glaseret tegltag. Desuden integreret garage med elporte og klinkegulv med gulvvarme - kan nemt anvendes til gildesal. Ovenpå garagen er der et stort uudnyttet loftsrum, som evt. kan indrettes til beboelse. Herudover et meget regulært maskinhus opført i 2004 - indrettet med fyrrum/teknikrum, stort disponibelt (isoleret) rum samt en kold hal. Der er på ejendommen monteret solceller (gl. ordning). Til ejendommen hører 18 ha. jord, som foruden den meget velanlagte have/gårdsplads og egen etablerede sø består af ca. 16 ha. dyrkbar jord og 1 ha. skov. Hele ejendommen er omkranset af skov og der er derfor meget vildt i området, som kan nydes på tætteste hold - både indefra huset og i haven. Bemærk, at der er indlagt fibernet. Der er i august 2020 installeret ny luft-til-vand varmepumpe. Bemærk: Nyt energimærke - A2010.

INDRETNING:
Smuk entré/hall med trappe til 1. sal. Husets hjerte er køkkenet, som er i åben forbindelse til spise- og opholdsstuen - køkkenet indeholder en stor kogeø og masser af skabsplads. Fra både spise- og opholdsstue er der store vinduespartier med fin udsigt til søen og den omkringliggende natur. Flot stort badeværelse. Stort værelse på 20 m2. Bryggers/grovkøkken. Lille mellemgang til garagen. Flotte kinesiske skiférklinker i stuetagen, dog ikke på badeværelset. Der er Vola-armaturer overalt.1. SAL: Opholdsstue med flot sildebensparketgulv og udgang til altan, hvorfra den flotte udsigt er endnu bedre. Stort soveværelse med mindre altan. Bad med brus. Mindre værelse, som i dag bruges som walk in.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.