Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Bøgeskovvejen 2
Nebsager
7130 Juelsminde

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 4.995.000
Areal ha 4,2
Udbetaling 250.000
Sagsnummer 19187
Gem Gemt
 • Boligareal
  230 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/5
 • Byggeår
  2009
 • Energimærke
  A2010
 • Grundstørrelse Ha
  4,2
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  354 m²

Flot landejendom beliggende mellem Horsens og Juelsminde

BELIGGENHED:
Ejendommen er attraktivt beliggende i meget naturskønne og rolige omgivelser ved Gramrode mellem Horsens og Vejle. Der er ca. 10 min. kørsel til Horsens og E45 nåes ligeledes på 10-15 min. via den nye omfartsvej syd for Horsens. Der er hhv. 3 og 9 km til Hornsyld og Juelsminde, hvor der skole, børnepasning og flere indkøbsmuligheder.

EJENDOMMEN:
Denne meget fine landejendom består af stuehus fra 2009 i to plan - opført i røde mursten og med sort glaseret tegltag. Desuden integreret garage med elporte og klinkegulv med gulvvarme - kan nemt anvendes til gildesal. Ovenpå garagen er der et stort uudnyttet loftsrum, som evt. kan indrettes til beboelse. Herudover et meget regulært maskinhus opført i 2004 - indrettet med fyrrum med pillefyr, stort disponibelt (isoleret) rum samt en kold hal. Der er på ejendommen monteret solceller (gl. ordning). Til ejendommen hører næsten 4,2 ha. jord, som består af den meget velanlagte have/gårdsplads og egen etablerede sø. Hele ejendommen er omkranset af skov og der er derfor meget vildt i området, som kan nydes på tætteste hold - både indefra huset og i haven. Bemærk, at der er indlagt fibernet. Der er i august 2020 installeret ny luft-til-vand varmepumpe.

INDRETNING:
Smuk entré/hall med trappe til 1. sal. Husets hjerte er køkkenet, som er i åben forbindelse til spise- og opholdsstuen - køkkenet indeholder en stor kogeø og masser af skabsplads. Fra både spise- og opholdsstue er der store vinduespartier med fin udsigt til søen og den omkringliggende natur. Flot stort badeværelse. Stort værelse på 20 m2. Bryggers/grovkøkken. Lille mellemgang til garagen. Flotte kinesiske skiférklinker i stuetagen, dog ikke på badeværelset. Der er Vola-armaturer overalt.1. SAL: Opholdsstue med flot sildebensparketgulv og udgang til altan, hvorfra den flotte udsigt er endnu bedre. Stort soveværelse med mindre altan. Bad med brus. Mindre værelse, som i dag bruges som walk in.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.