Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Øster Bisholtvej 5
Glud
7130 Juelsminde

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 4,9
Udbetaling -
Sagsnummer 18982
 • Boligareal
  255 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/4
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1915
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  4,9
 • Driftsbygninger
  1.086 m²

Kompromisløs liebhaveri

NEDSAT MED KR 505.000,-

Øster Bisholt Vej 5 er indbegrebet af liebhaveri. Her få du 4,9 Ha jord, egen skov, åløb gennem haven, 255 m2 luksuriøs stuehus, udhusbygninger, erhvervsbygninger på 890 m2 og med kun 1 km fra stranden en fuldstændig unik beliggenhed. Desuden kan Horsens Centrum nås på blot 10 min. Ejendommen er beliggende i den charmerende landsby Glud. I Glud finder man indkøb, børnepasning, skole, gode idrætsfaciliteter samt er et stærkt funderet foreningsliv.

Ejendommen byder dig luksuriøst velkommen via den smukke jernport videre igennem til gårdspladsen belagt med pigsten og fliser i sirrelige mønstre. Stuehuset er smukt moderiseret og renoveret med kvalitet og æstetisk for øje. Ejendommen er opført i hvidpudsede mure med betontagsten. Ejendommen består af nogle store, flotte lyse rum, super skønt køkken i kvalitetesmateriale, stort køkken/alrum samt en hyggelig pejsestue. Desuden en udestue med et helt fantastisk lysindfald. Alt er gennemtænkt og veludført. Her er der ikke en finger at sætte på noget.

Haven er ligesom ejendommen helt unik. Ejendommen er omkranset af egen skov og igennem haven løber en å, hvortil der er etableret et par fine broer. Til ejendommen hører ogå en masse fine terrasser, orangerie og en fantastisk stor køkkenhave. Haven er som huset, gennemovervejet og veludført og supplerer i fin stil ejendommen.

Ejendommens øvrige udhusbygninger består af en dobbelt garage og gildesal samt en erhvervsbygning på knap 900 m2. Denne bygning er indrettet med fodboldbane, konferencerum, thekøkken, badmintonbane, toiletfaciliteter og en hal/værksted. Helt unikke muligheder rent erhvervsmæssigt - eller blot et kæmpe slaraffenland for ungerne.

Denne ejendom er helt unik. Stil, beliggenhed, udhusbygninger, have - ja, man kunne blive ved. Den egner sig både til erhvervsmæssige formål, men også til den store og aktive familie.

klik her for at se linket

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.