Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Hyrupvej 8
7140 Stouby

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 1,0
Udbetaling -
Sagsnummer 5404
 • Boligareal
  197 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/6
 • Byggeår
  1925
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  1,0
 • Driftsbygninger
  655 m²

Velholdt og moderniseret landejendom med 276 m2 bolig

OMRÅDET: Ejendommen er beliggende ca. 1 km udenfor Stouby, hvor der findes skole til og med 6. klasse (skolebus lige til døren), købmand, naturbørnehave, vuggestue samt idrætsfaciliteter. Der er ca. 5 km. til Hornsyld, hvor SIM-skolen (7. - 9. klassetrin) ligger - skolebussen stopper 200 m fra ejendommen. Der er desuden 3-4 km til skov og strand ved Rosenvold på nordsiden af Vejle fjord.

EJENDOMMEN: Ejendommen består af et fint moderniseret stuehus, som er sammenbygget med den ene udhuslænge - i denne er der udnyttet 79 m2 til beboelse. Desuden regulære udhuse indrettet med bl.a. garage, fyrrum og gildesal/grovkøkken. De øvrige udhuse kan bl.a. indrettes med hestebokse. Til ejendommen hører en grund på 10.000 m2, som er anlagt med gårdsplads og hyggelig, vestvendt have. Den resterende del af grunden - ca. 8.000 m2 - er udlagt i mark.

INDRETNING: Stor entré i sammenbygning mellem stuehus og udhus. Bryggers. Badeværelse. Pænt køkken i åben forbindelse til spise- og opholdsstue med brændeovn. Værelse. Gang med trappe til 1. sal. BOLIGAREAL I UDHUS (Indrettet i 2009): Gang. 3 store værelser. Lækkert badeværelse med bruseniche og spabad. 1. SAL: Repos. 2 værelser. Multirum. Stort soveværelse. Badeværelse. Disp. rum/pulterrum.

Ejendommen opvarmes med pillefyr og har derfor en lav varmeudgift. Der er desuden solcelleanlæg, som bidrager til en lav el-regning. Med baggrund heri har ejendommen energimærket C.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: