Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Købsaftale underskrevet

Brædstrupvej 63
Aale
7160 Tørring

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 2,0
Udbetaling -
Sagsnummer 250508
Gem Gemt
 • Boligareal
  139 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/4
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1910
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,0
 • Prishistorik
  -5,7%
 • Driftsbygninger
  368 m²

Masser af god udhusplads!

Bolskovhus er en hyggelig 3-længet landejendom beliggende ganske tæt på Aale by. Ejendommen ligger i skønne landlige omgivelser og har et areal på 2,6 hektar jord. De 2,1 hektar er beliggende omkring ejendommen og de resterende 0,5 hektar er at finde ved Gudenåen i Aale Kær, hvor der er særdeles godt fiskeri. Der er mulighed for tilkøb af mere jord omkring ejendommen.

Stuehuset på 139 m2 er indrettet med entré og bryggers med trappe til 1. sal. Køkken med induktionskomfur, opvaskemaskine, indbygget mikroovn og køleskab samt viktualierum. Lys spisestue samt opholdsstue med godt lysindfald og direkte adgang til sydvendt terrasse. Badeværelse med badekar og gulvvarme samt et stort, lækkert soveværelse med walk in closet. 1. salen er med repos/fordelingsgang og to værelser.
Stuehuset er godt isoleret. Det årlige varmeforbrug ligger på ca. 6 tons træpiller.
Ejendommen byder endvidere på 450 m2 gode udhuse. Den ene længe er indrettet med dobbelt garage med fjernbetjente porte og nyt betongulv, samt fyrrum med træpille fyr fra 2013. Den anden længe er indrettet til ét, stort opvarmet lokale med betongulv.
Ud af alle udhuse, er de 232 m2 isoleret og beklædt med troldtekt på lofter til kip. Der er et godt lysindfald gennem den elektriske hejseport til værkstedet.

Til ejendommen hører også en dejlig have med masser af frugttræer og blomstrende læhegn. En bøgehæk omkranser hele ejendommen. Fra ejendommen er der en smuk udsigt over markerne og en mindre sø i haven.
Alt i alt en velholdt ejendom, som byder på mange muligheder. Her er god plads til børnenes leg i haven, eller en spadseretur til den nærliggende skov, som omkranser skovsøen ”Bjergs Mose”
Ejendommen er beliggende tæt på Aale by ( 0,5 km). En by, der er kendt for et stærkt lokalliv og sammenhold. Som eksempel kan nævnes, at byens borgere har bygget byens multihal, udelukkende baseret på frivillig arbejdskraft. Derudover har Aale et godt foreningsliv med 15 forskellige foreninger samt en aktiv borgerforening, der står for mange aktiviteter i løbet af året. Skolen har ca. 120 elever fordelt på 1. – 6. klassetrin. Herudover er der børnehave og en skolefritidsordning. Fra Aale kan man desuden nå motorvejen indenfor 10 minutter og køre til bl.a. Vejle og Horsens på blot 15-20 minutter. Derudover er byerne Tørring og Brædstrup, som begge byder på gode indkøbsmuligheder, indenfor 5-10 minutters kørsel..

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.