Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Seren P Hansens Vej 2
Hage
7160 Tørring

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.195.000
Areal ha 1,0
Udbetaling 60.000
Sagsnummer 250396
Gem Gemt
 • Boligareal
  155 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1913
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  1,0
 • Prishistorik
  -4,4%
 • Driftsbygninger
  548 m²

Landligt beliggende ejendom med et hav af muligheder

Søger du en ejendom på landet, hvor du får mulighed for at sætte dit eget præg og med mulighed for dyrehold? Så er denne ejendom nær Tørring by lige noget for dig.

Her bliver man budt velkommen til ejendommen, med udsyn til egen græsfold og rummelig gårdsplads. Her er højt til himlen og plads til de store armbevægelser i smukke og fredelige omgivelser med bl.a. ridestier og stier til moutainbike lige rundt om hjørnet i smuk natur nær Gudenåens udspring. Ligeledes legeplads indenfor kort afstand og skolebus lige ved ejendommen.

Stuehuset er oplagt til istandsættelse. Her er renovering af 1. salen bl.a. påbegyndt. Stuehuset byder desuden i stueplan på entré. badeværelse med brus, opholdsstue med brændeovn, rummeligt køkken med spiseplads og trappe til 1. sal. Herudover 2 værelser, et bryggers og et disponibelt rum med plads til vaskemaskine og tørretumbler. 1. salens store åbne repos står klar til den sidste istandsættelse. Her er adgang til 2 store værelser med loft til kip, synlige bjælker og med et færdigt renoveret resultat.

Udbygningerne byder på 154 m2, 161 m2, 188 m2 og 45 m2 og inkluderer mange store rum, 1 stor port, halmloft og med mulighed for at etablere en dobbelt garage såfremt det ønskes. Her er der god plads til at rode med biler, værkstedsplads, dyrehold eller plads til hobby eller opbevaring.

Alt dette er beliggende på den store grund, som ligger rundt omkring ejendommen. En skøn og dejlig have, hvor børn og familie har god plads til at være sammen. Ligeledes en skøn og hyggelig udsigt fra ejendommen til hestefold eller græsareal til andet formål.

Med en beliggenhed nær Tørring, bor man med kun ca. 20 min kørsel fra f.eks. Horsens og Vejle. Ligeledes ca. 5 min. kørsel til Tørring, med bl.a. folkeskole til 10. klassetrin, flere børnehaver, vuggestue, idrætshal, boldbaner, svømmehal, gymnasium og indkøbstorv. Ydermere tæt på godt motorvejsnet, hvor du indenfor 30-60 min. kørsel kan nå bl.a. Odense, Aarhus, Herning eller Brande.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.