Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Sønderbrogade 92
7160 Tørring

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.495.000
Areal ha 1,0
Udbetaling 75.000
Sagsnummer T-02176
 • Boligareal
  204 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1877
 • Energimærke
  B
 • Grundstørrelse Ha
  1,0
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  203 m²

Søger du den landlige idyl og vil du samtidig bo centralt?

Her udbydes nu denne herlige ejendom beliggende inden for byskiltet men med status som en landejendom, så her får du alt den landlige idyl men inden for byskiltet.

Ejendommen byder på uanede muligheder for bl.a. dyrehold, erhverv, landlig idyl samtidig med en fantastisk bynær placering i Tørring by. Ejendommen byder på en dejlig stor grund på ca. 1 hektar. Derfor vil det være oplagt for en virksomhed at placere sig på grunden. Ligeledes en attraktiv mulighed for familien der drømmer om dyrehold på egen matrikel.

Ejendommen byder på 204 m2 bolig i fornuftig og indflytningsklar stand. Her er der masser af plads, så den store familie sagtens kan finde sig til rette på matriklen. Du bydes velkommen i den charmerende gårdsplads, omkranset af 3 længer, hvor man med rette kan nyde de danske forårs- og sommerdage helt ugeneret.

Stuehuset er indrettet med entré, Stort køkken med god arbejdsplads. Herfra adgang ad til spiseafdeling samt opholdsstue. Her er der mulighed for at fjerne skillevæggen imellem spisestue og opholdsstue, hvis man ønsker det åbne køkken/alrum. Tillige en hyggelig udestue og forældre-afdeling med bl.a. bryggers, stort soveværelse, kontor og badeværelse. 1. salen er børnenes etage. Her er 2 store værelser, hvor det ene byder på muligheden for walk-in closet.

Er du håndværker, mekaniker eller gør-det-selv mand, vil du med sikkerhed forelske dig i det store værksted med masser af god plads at boltre sig på. Foruden den gode udhusplads, har du også en god garage samt dobbelt carport.

Foruden en stor grund og en helt unik placering, bor du yderst centralt placeret i Tørring by der byder på et væld af indkøbsmuligheder, folkeskole til og med 10. klasse, gymnasium, SFO, Gudenåcenter med idrætshal og svømmehal, multibane, stadion og en masse spændende arrangementer via Tørring idrætsforening eller handelsstandsforeningen på alle tider af året. Ydermere bor du med blot ca. 4 km. til motorvejen i alle retninger. Her kan du nå til Vejle eller Horsens på ca. 15 minutter og til f.eks. Århus/Billund/Herning/Skanderborg/Kolding på ca. 30-45 minutter.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: