Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Ørum Skovvej 27
7171 Uldum

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 4,7
Udbetaling -
Sagsnummer T-02078
 • Boligareal
  336 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1900
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  4,7
 • Driftsbygninger
  267 m²

Landligt beliggende ejendom med godt jordareal...

Søger du en energivenlig ejendom på landet, med mulighed for dyrehold og med separat teenage-afdeling? Så se her... Her er der mange spændende muligheder - kun fantasien sætter grænser...

Ejendommen er omringet af skøn natur, beliggende ind ad en kort privat grusvej, hvor du ugenert kan nyde en flot udsigt ud over åbne marker. Tillige er der opvokset et læbælte af hæk delvist rundt om grunden, så du kan ligge tilbagetrukket uden at være forstyrret af naboer eller lignende. Ejendommen fremstår yderst energivenlig med bl.a. solceller, solfangere, jordvarme og gulvvarme i hele stueplan. Tilhørende ejendommen forefindes maskinhus, godt med udhusplads samt separat afdeling til f.eks. familiens teenager. Tillige et godt og rummeligt stuehus med mange gode m2.

Stuehuset er indrettet med entré, fyrrum, køkken med spiseplads, stor og lys opholdsstue samt badeværelse med brus. 1. sal med 4 værelser. Herudover teenageafdeling med egen indgang fra gårdspladsen. Her er indrettet med 2 værelser, te-køkken og stort opholdsrum på 1. salen.

Foruden maskinhus samt udhusplads, byderØrum Skovvej på et godt jordareal på ca. 4,7 hektar, med mulighed for dyrehold. Herudover en hyggelig og ugenert have samt en god stor gårdsplads.

Fra adressen er du beliggende med kort afstand til Bøgballe Friskole med yderligere børnehave samt vuggestue. Herudover har du kun 5 min. kørsel til bl.a. Lindved og Uldum by, der byder på skole, fritidsaktiviteter, indkøb og meget mere. Tillige masser af smuk natur indenfor rækkevidde... Med denne beliggenhed har du kun ca. 15 minutters kørsel til Vejle eller Horsens. Endvidere kun 5 minutters kørsel til motorvejen, hvor du kan nå til både Brande, Billund, Herning, Kolding, Silkeborg og Aarhus på 30-45 minutter.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: