Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Jellingvej 55
7182 Bredsten

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.495.000
Areal ha 7,1
Udbetaling 175.000
Sagsnummer 73167
 • Boligareal
  312 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1897
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  7,1
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  1.138 m²

Unik beliggenhed med udsigt over Fårup Sø og uberørt natur

Mulighed for at tilkøbe ca. 17 hektar jord, så ejendommen i alt har 24 hektar jord ned til Fårup Sø

Fantastisk landejendom med 312 m² bolig, 1.138 m² gode udbygninger og en fantastisk naturrig beliggenhed - unikt på alle måder. Udbygningerne er anvendelige til alt fra hobbydrift, opbevaring/opmagasinering, bilværksted m.m. Kun fantasien sætter grænser.

Jellingvej 55 er beliggende midt i en oase af fantastisk natur. Hovedhuset er beliggende med herlige omgivelser, som byder på både natur og vand. Ejendommens kuperede terræn har mange muligheder for den køber, som sætter pris på natur og mulighed for en forskelligartet produktion på ejendommen. På landejendommen findes der flere juletræskulturer i forskellige aldre.

Stuehuset indeholder: Baggang med klinkegulv, 1 værelse og badeværelse med bruseniche. Herfra er der adgang til stort lyst spisekøkken med terrassedør til have/terrasse. Endvidere er der en tv-stue og en stor vinkelstue med udgang til dejlig overdækket terrasse. Her kan du nyde den parklignende have i flotte naturomgivelser. Sidst er der et kontor samt entré med trappeopgang til 1. sal.

1. sal: Repos og fordelingsgang med masser af indbyggede skabe. Her er der 2 rigtig store værelser samt et stort østvendt soveværelse med integreret skabsarrangement. Herudover er der et dejligt og rummeligt badeværelse. Som det sidste byder overetagen på, et stort uudnyttet loftsrum som i dag benyttes til opbevaringsrum, men samtidig har rigtig mange muligheder.

Ejendommen har et yderst flot varmeforbrug og har bl.a. installeret genvindingsanlæg som giver et rigtig godt indeklima samtidig med en lav varmeregning.

Jellingvej 55 er beliggende i skøn natur, men samtidig tæt på alle Trekantsområdets store byer. Der er bl.a. 10 minutter til Vejle, 20 minutter til Billund, 30 minutter til Brande og Kolding samt ca. 35 minutter til Fredericia og Horsens.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: