Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Nørremarksvej 9
Krogager
7200 Grindsted

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 2,7
Udbetaling -
Sagsnummer 723772
 • Boligareal
  288 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/7
 • Byggeår
  2007
 • Energimærke
  B
 • Grundstørrelse Ha
  2,7
 • Driftsbygninger
  1.909 m²

Flot stuehus opført i 2007

Vi har nu muligheden for, at præsentere dig for Nørremarksvej 9 i Krogager, denne ejendom rummer masser af muligheder. I særdeleshed er den 1909 kvadratmeter store hal, med til at gøre ejendommen meget interessant. Hallen lejer i dag ud for ca. 80.000 kr. om året. En del er lejet ud til campingvogne og en anden del er lejet ud som lager. Har man selv behov for pladsen kan kontrakterne opsiges. Selve bygningen er opdelt med lagerplads i begge ender og der er mulighed for, at lave et kontormiljø i midten af bygningen. Er du selvstændig og har brug for lagerplads, eller er du mekaniker og skal bruge et værksted eller vil du hellere udnytte pladsen til mindre dyrehold, så kan bygningen indrettes efter dine behov.

Der er et samlet jordtilliggende på 2,7 ha., der ligger lige rundt om stuehuset. I dag er jorden udlagt i markblomster, have og lidt grantræer, men vil du hellere have en fold til dyr, så kan dette sagtens ændres. Stuehuset er trukket tilbage fra vejen, hvilket skaber et godt overblik ned over grunden. Stuehuset er rummeligt, hele 288 kvadratmeter plus 38 integreret garage/teknik rum. Stuehuset er bygget i 2007. Huset er fuldmuret, der er installeret IHC styring, centralstøvsuger, og genvexanlæg. Ejendommen opvarmes med olie.
Der er gulvvarme i hele stueetagen. Opholdsrummet med køkken-alrum og stue smelter sammen i et åbent rumforløb, så rammerne om familiens fælles stunder har optimale forhold. Pænt landkøkken med viktualier rum lige op af køkkenet. Entre, badeværelse og bryggers. Direkte adgang til garagen fra bryggerset. I alt 6 værelser rummer boligen, og de 5 ligger på førstesalen. Til det ene af værelserne er der også et tilhørende walk-in-closet.

Huset store og lækre badeværelse med dobbelt håndvask, spa og bruseniche er også placeret på førstesalen. Skolebussen stopper oppe ved vejen, og det er muligt at komme med til Stenderup Skole indtil 4 klasse og ellers til Søndre Skole i Grindsted fra 6 til 10 klasse. Der er til og med 6. klassetrin i Stenderup. Der er en Købmand i Krogager ca. 3 km. fra adressen. Alt i alt er dette et dejligt landsted, hvor der både er god plads omkring boligen, inde i boligen, mulighed og i de tilhørende erhvervsbygninger.
Boligen er indflytningsklar og beliggenheden er rolig men alligevel i passende afstand til hverdagens gøremål.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.