Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Omme Landevej 70
Møbjerg
7260 Sønder Omme

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.495.000
Areal ha 9,3
Udbetaling 175.000
Sagsnummer 723432
Gem Gemt
 • Boligareal
  222 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1945
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  9,3
 • Prishistorik
  -10,3%
 • Driftsbygninger
  206 m²

Charmerende landejendom med mange muligheder

Der hersker ren idyl på denne ejendom. Huset har gode lyse rum og er meget imødekommende og med flere skønne detaljer. I haven er der bl.a. havedam og på ejendommen, bugter Omme å sig. Der er blomsterbede, flere planter og buske og haven er omringet af skov.

Flere fantastiske terrasser, hvor solen og naturen kan nydes fra. Ejendommen ligger omgivet af skov, og skøn natur, og alligevel er du ikke langt fra byen. Der er blot 2 km til Sønder Omme, hvor der er indkøb, daginstitutioner og skole. Skole bussen holder tæt ved ejendommen ligesom der er cykelsti til byen. Derudover er kører turen til Grindsted ca. 15 minutter og 20 minutter til Billund Lufthavn.

I stuehuset bliver du budt velkommen i en flot entre, hvorfra der er adgang til et meget flot køkken med spiseplads. Der ligger et værelse i forbindelse med køkkenet, oplagt at bruge som kontor/legeværelse. Herudover er der dør til spisestue og opholdsstue.
Der er mange store vindues partier i stuen som er med til at skabe en lys og luftig atmosfære, men samtidig også meget hyggelig.
I den anden ende af huset er der et nydeligt badeværelse og udgang til bryggers og videre udgang til værksted og flere gode og anvendelig rum. Det hele hænger sammen med stuehuset.

På førstesalen får du glæde af 2 gode og store børneværelser samt soveværelse med skabsvæg og nydeligt badeværelse. Heroppe finder du også et stort multirum med mange anvendelsesmuligheder. Der er på ejendommen etableret jordvarme.

Til bilerne er der dobbelt garage, ligesom der er godt fritliggende værksted på grunden på 132 kvm, samt en lade på 66kvm. Jorden ligger lige ved ejendommen og er primært udlagt i natur og skov.


Gode rammer til at skabe det perfekte sted til naturelskerne, der samtidig gerne vil bo godt. Vi glæder os til at vise jer denne perle.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.