Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Harresøvej 2
Skovbølling
7300 Jelling

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.995.000
Areal ha 7,3
Udbetaling 200.000
Sagsnummer 260109
Gem Gemt
 • Boligareal
  288 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/7
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  2011
 • Energimærke
  A2010
 • Grundstørrelse Ha
  7,3
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  353 m²

Yderst spændende og moderne landejendom

Fri for storbyens stress og larm ligger denne dejlige ejendom placeret mellem ejendommens jorder, med frit udsyn til områdets flotte natur.
For den interesserede køber erhverver man sig her en ejendom, som sjældent kommer til salg. Muligheden for at skabe sig noget helt unikt, er virkelig til stede. Det næsten majestætiske og velindrettede stuehus danner grundlag for en helt særlig ejendom, hvor privatlivet kan nydes i fuldedrag - og særdels ugeneret

Denne fantastiske ejendom er opført alene med brug af de bedste materialer. Med en placering 10 min fra Vestvejen og motorvejen, 15 min til Vejle og få kilometer til Jelling, skole og indkøb, tilbyder ejendommen de bedste vilkår for et liv i landlige omgivelser - tæt på alt.
Kvaliteten og den moderne stil går igen i hele boligen, og det er tydeligt at samtlige 288 m2 bolig er blevet opført med udgangspunkt i fællesrum, lys og og udsigt til den store dejlige grund. Der er kælet for detaljen og den røde råde tråd viser sit tydlige spor igennem hele boligen.
Det første man træder ind i er boligens entré, som giver en storslået fornemmelse af boligen helt fra starten. Entréen giver en hall-fornemmelse, med trappen til 1. salen, hvorfra der er frit udsyn ned til entréen. Herfra bevæger man sig videre ind i boligen hjerte, det store køkkenalrum. Køkkenet er fra Svane og er holdt i kvalitetsmaterialer hele vejen igennem. Alrummet og stuen er adskilt af en mindre skillevæg, som samtidig bevarer den store rumfornemmelse. Derudover rummer stueplan et bryggers også med Svaneelementer, et stort værelse og et lyst badeværelse med muret bruseniche.
På 1. salen møder man som det første et stort repos, hvor det fantastiske lysindfaldet fra det store vinduesparti skaber et meget indbydende opholdsrum. Herudover er der 4 værelser, som er ligeså lyse og præsentable som resten af huset. Til sidst et badeværelse som emmer af wellness-stemning, med lyse elementer, brusezone og spabad.
Til ejendommen hører en stor maskinhal - perfekt til den pladskrævende hobby.
Ejendommens jorde liger lige rundt om ejendommen og indbyder til dyrehold eller hobbylandbrug
Dette er en ejendom som skal opleves og mærkes!

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.