Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Øster Dørkenvej 12
7323 Give

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.295.000
Areal ha 8,1
Udbetaling 165.000
Sagsnummer T-02157
 • Boligareal
  333 m²
 • Kælderstr.
  25 m²
 • Rum
  1/7
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1912
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  8,1
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  939 m²

Her er der plads til den store familie og hestehobbyen.

Her udbydes nu en ejendom i særklasse, den klassiske stil har fået et moderne tvist i denne skønne ejendom, uden at gå på kompromis med charmen. Her er en fantastisk mulighed for familien, der ønsker at bo på landet hvor naturen er lige uden for døren, med mulighed for hestehobby, mindre dyrehold og jagt

Igennem de senesteår, har ejendommen gennemgået en større renovering der bl.a. byder på nyere køkken-alrrum, hvor der er god plads til det store spisebord. Hertil fnder man også et viktualierum, som giver mere luft i køkkenskabene. Fra Køkkenet er der udgang til den skønne terrasse, med udsigt til søen. I forbindelse med køkkenet har man et kontor, med kig ud over haven. Fra køkkenet er der en gang til badeværelset samt et værelse.

Stuen byder på en klassisk rumdeling, med en spisestue og en sofa/afslapningsstue hvor man har åbnet rummene op, så man har godt med albuerum og højt til loftet. 1. salen er netop blevet sat i stand 2016/2017 og er meget indbydende, med et fint repos med plads til en lille sofagruppe, desuden er der 3 gode og lyse børneværelser, med et stort soveværelse i midten, hvor man har, og hold nu fast, både et walk-in-closet til ham og hende. På 1. salen kan man med fordel indrette badeværelse i det disponible rum.

Til ejendommen er der nogle gode udbygninger med hestebokse, hønsehus samt plads til maskiner. Herudover er der rig mulighed for at benytte ridebanen hvis hobbyen er til det, ellers kan man nyde freden og idyllen omkring ejendommen. Grunden byder på 2 søer, hvoraf den ene er beliggende foran stuehuset. Hvis man vil, kan man med fordel have mindre dyrehold på de 8,1 ha jord.

Sidst men ikke mindst, er der nyt tag på ejendommen samt installeret nyt fyr fra 2017.

Ejendommen er beliggende ca 4 km fra Thyregod, hvor der er både daginstitutioner, skole og idrætsforening, svømmehal og indkøbsmuligheder. Ydermere er der 7 km til Give der byder på et kulturelt handelsliv. Skolebussen holder for enden af den private-fællesvej. Afstand til: Motorvejstilkørelse/Herningmotorvej ca 5 minutter, byer som Vejle, Brande, Herning og Horsens kan nåes indenfor 30 minutter. Århus, Kolding, Fredericia og Esbjerg kan nåes indenfor 60 minutter.


Alt i alt er dette en ejendom der bør opleves.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: