Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Købsaftale underskrevet

Pottervej 18
7323 Give

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.000.000
Areal ha 6,1
Udbetaling 150.000
Sagsnummer 260068
 • Boligareal
  238 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/7
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1912
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  6,1
 • Prishistorik
  -9,1%
 • Driftsbygninger
  570 m²

Yderst velholdt ejendom på en fantastisk naturgrund

For jægeren eller naturelskeren bliver det næsten ikke bedre.
En oase uden trafik med noget af Midtjyllands smukkeste natur som nærmeste nabo. Denne fantastiske ejendom ligger med under 10 minutters kørsel til Motorvejen mellem Vejle og Herning. Ligeledes kan byer som Vejle, Brande og Billund nås inden for 20 min.
Netop grunden er i særdeleshed interessant godt 6 ha. naturgrund med flotte træer, buske og et rigt dyreliv. Ejendommens fine bygninger falder naturligt ind i de skønne omgivelser og de mange hyggelige stier der går rundt mellem ejendommens små remisser og søer, skaber et fantastisk miljø hvor naturen bliver en integreret del af beboelse og udhuse.
Beboelsen har gennem de senereår gennemgået en totalrenovering og alt fremstår i dag i en rigtig fin stand - herunder særligt køkken, bad, bryggers, vægge, lofter, gulve osv. Intet er overladt til tilfældighederne, og den gode stil går igen som en rød tråd gennem ejendommen.
Indretningen er god og optimal både for den store familie og for de som ofte har overnattende, da den lille tilbygning er indrettet med 2 gode værelser, The-køkken og badeværelse med brus.
Hovedbygningen er indrettet med et lækkert køkken i åben forbindelse med spisestue. Herfra er der adgang til stor stue, entre og gæstetoilet. Endvidere forefindes soveværelse samt boligens 3 badeværelse i stuestueplan. Tagetagen er indrettet med stort opholdsrum/stue og 2 gode værelser.

Foruden beboelsen forefindes 2 gode udehuse. Det ene må i særdeleshed være den selvstændiges største drøm. 195 m2 velisoleret værkstedsbygning med højt til loftet, støbte gulve, alu-porte og varmeinstallation - Disse forhold bliver ikke bedre.
Den anden bygning fremstår original med hvælvinge loft og kan med fordel udnyttes til hobbyrum eller gildesal.

Sidst men ikke mindst forefindes et udhus indrettet med mindre køkken, badeværelse, fyrrum med nyere pillefyr, opbevaringsrum og stort lokale med skydedøre og udsigt til den dejlige grund - ideelt til familie -/ eller sommerfesten.

Alt i alt en fantastisk ejendom i særdeles skønne omgivelser.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Indlæser...