Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Damholtvej 8
7441 Bording

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.095.000
Areal ha 18,1
Udbetaling 155.000
Sagsnummer 20183807
Gem Gemt
 • Boligareal
  170 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1927
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  18,1
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  373 m²

Landejendom med sø, skov, bortforpagtet agerjord og jagtmulighed

På Damholtvej 8 lidt uden for Bording Kirkeby – med blot fem minutter i bil til Bording og knap 10 minutter til Ikast – finder du denne ejendom. Her er det ikke mindst de skønne rammer og den meget gavmilde plads, der lokker. Men ejendommen har også et godt potentiale i forhold til at opdatere den, så den møder netop dine ønsker og behov.

Jordtilliggendet er på godt og vel 18 hektar, hvoraf 11 hektar agerjord for nuværende bortforpagtes med en årlig lejeindtægt på 20.000 kroner til følge. Omtrent én hektar består af skovareal med skovsø, og her er der mulighed for jagt. Der er i det hele taget et meget rigt dyreliv i området, og de velopvoksede arealer, der omgiver boligen og udhusene gør da også, at du mest af alt oplever, at du befinder dig i din helt egen og komplet uforstyrrede skovlysning.

Ud over den gode plads under åben himmel får du også en rummelig bolig på 170 m2 samt udhuse på sammenlagt 373 m2, som blandt andet består af fyrrum, værksted og en stor garage-/opbevaringslænge. Køkken og bad er begge renoveret i omkring 2005, og derudover vil du nok med stor sandsynlighed foretage en generel opdatering af rammerne.

For nuværende byder planløsningen i stuehusets stueplan på et stort opholdsmiljø med brændeovn og udgang til den sydvendte gårdsplads samt med åben forbindelse til spisekøkkenet, hvorfra du også kan slå dobbelte terrassedøre op ud til de grønne omgivelser.

Boligens bryggers byder også på et gavmildt areal, og det fungerer samtidig som det naturlige bindeled i ejendommen, da der er adgang hertil fra både den sydvendte og nordvendte gårdsplads, og da bryggerset ligeledes binder udhusarealet sammen med boligen.

Sidst, men bestemt ikke mindst, er der på første sal en rummelig, møblérbar repos af stuekarakter samt hele fire værelser, hvoraf det største og dermed det oplagte forældresoveværelse har udgang til en overdækket, sydvendt altan med udsigt til de nærmeste trætoppe.

Vil du kigge nærmere på ejendommen, den gode plads, de naturskønne rammer og de mange muligheder? Så tag kontakt til os med det samme, og lad os fortælle meget mere ved en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.