Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Bjerget 15
Nors
7700 Thisted

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.298.000
Areal ha 2,8
Udbetaling 115.000
Sagsnummer 89054
Gem Gemt
 • Boligareal
  200 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1900
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  2,8
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  0 m²

Lystejendom med 2,7 ha. på grænsen til Nors

Lystejendom tæt på Nors med forkærlighed for heste - her finder du tre gode hestebokse, egen ridebane og gode hestefolde. Men har du ønske om andre dyr på ejendommen, så er der også rig mulighed for det - enten med høns i hønsegården, vildsvin eller friluftsgrise i "køkkenhaven", eller får i folden.

Der er knap 2,8 ha. jord tilhørende ejendommen, og bygningsparcellen er optimal placeret midt på jorden. Din adkomst foregår via flot allé som prydes af frugttræer, som i foråret og sommerperioden giver en utrolig flot og farverig entré til ejendommen. Der er i øvrigt et flor af frugt- og bærtræer på ejendommen, så du kan mere eller mindre være selvforsynende på den front. Haven er dejlig lukket og giver nærmest indtrykket af en lille park og længst mod syd har du din egen en lille skov.

Boligen er oprindelig tilbage fra 1900 men er omfattende renoveret gennem årene, bl.a. med ny skalmur og plasticvinduer og døre. Entréen og fordelingsgangen prydes af flot granitgulv med nyere skabsarrangement fra JKE - granitgulvet er gennemgående element i huset, og bl.a. badeværelset er storslået med granit på gulv og vægge.

Indretningen i stueplan består af stort soveværelse med walk-in closet, stort værelse, stort badeværelse, køkken med inventar fra Svane, opholdsstue og sænket stue med bar og trappe til tagetagen.

Tagetagen er delvis udnyttet med to store værelser. Ønsker du mere plads, er der ca. 40 kvm. uudnyttet loftsrum som kan udnyttes.

Huset opvarmes med Baxi fastbrændselsfyr, men ejer har også installeret luft-til-vand varmepumpe som alternativ kan opvarme hele huset.

Kan du se dig i disse skønne landlige omgivelser, så kontakt Nybolig Thisted - Hanstholm på telefon 9792 2288

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.