Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Hamborgvej 38
Hamborg
7730 Hanstholm

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 5.895.000
Areal ha 0,4
Udbetaling 295.000
Sagsnummer 88940
Gem Gemt
 • Boligareal
  236 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/4
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  2015
 • Energimærke
  A2010
 • Grundstørrelse Ha
  0,4
 • Prishistorik
  -1,3%
 • Driftsbygninger
  458 m²

Smuk privat bolig med Bed & Breakfast i landlige omgivelser ved Vesterhavet

Denne flotte ejendom HANSTHOLMGAARD venter på at blive hjem for en ny ejer. Nyopført i 2015 er højt beliggende med næsten uanede muligheder for at kombinere bolig og erhverv. Ejendommen ligger ca. 1 km fra Hanstholm.
Fra ejendommen fantastisk havudsigt, der næsten tager vejret fra enhver. Her er mange smukke detaljer, og der er en rød tråd i valg af de gedigne materialer.

Boligen er på hele 240 kvm, som er fordelt på to plan. Udover boligen en 548 kvm sidebygning med indretning til Bed & Breakfast, denne erhvervs del kan udnyttes til flere forskellige erhvervs formål. I tilknytning hertil et maskinhus/garageanlæg på 145 kvm.

Boligen entrerer du via en flot lys hall, hvor alt er hvidpudset - i tilknytning hertil et flot gæstetoilet, garderobe og bryggers. Husets hjerterum er det store smukke køkken-alrum med kogeø og masser af bordplads, alt interiør er i topklasse design og opfylder ethvert behov i det kreative køkken. Fra det skønne køkken er der udgang til sydvendt terrasse til naturområder. Opholdsstuen er noget for sig selv, som skal opleves med ophængt brændeovn med glas på 3 sider. Cement trappe fra alrummet til 1. salen til et større repos område med stort vindues parti mod nord med fuld havudsigt, walk-in, et soveværelse med havudsigt samt et værelse, badeværelse og et vaskerum.
En trappe fører til afdelingen med Bed & Breakfast indretningen i side bygningen, som er indrettet med skøn lys opholdsstue med køkken afsnit og loft til kip, herfra fører en trappe ned til hyggeligt område med ude opholds arealer. En fordelingsgang fra opholdsstuen til værelses afdeling med flot badeværelse med bruseniche samt et gæstetoilet. 6 flotte lyse værelser med dobbeltsenge mv. med hotel standard.

Herudover en stor garage m. gulvvarme, dobbelt el-port og troldtekt loft - asfalt belægninger udenfor mod syd. - Desuden udbygning med 5 hestebokse, garage, depot- og fyrrum.

Denne drøm af en ejendom skal mærkes og opleves - I bliver begejstrede og får lyst til, at dette skal være jeres nye drømme bolig.
Der kunne skrives meget mere om denne fantastiske ejendom - men kontakt istedet Nybolig Thisted - Hanstholm for yderligere oplysninger og en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.