Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Glyngørevej 19
Dølby
7800 Skive

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.595.000
Areal ha 6,7
Udbetaling 80.000
Sagsnummer 40617800
 • Boligareal
  170 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1954
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  6,7
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  314 m²

Mulighedsrig ejendom i naturrige omgivelser

Velkommen til denne spændende ejendom, som ligger blot fem minutters kørsel fra Skive. Her får I en bolig på 210 kvadratmeter og to tilhørende bygninger på 232 og 83 kvadratmeter. Der er tale om en mulighedsrig ejendom, som rummer plads til at udleve familiens hobby eller dyrehold.

Ejendommens bolig fordeler sig på to plan med en veldisponeret planløsning. Boligens stueplan byder på en stor, skøn stue, hvor der er plads til at samle hele familien. Stuen rummer plads til både sofa- og spiseområde, hvilket gør rummet oplagt til at være hjemmets samlingspunkt. Store vinduespartier sikrer stuen masser dagslys, hvilket skaber en rummelighed udover det sædvanlige. I forlængelse af stuen finder I hjemmets udestue. Her får I endnu en hyggekrog for hele familien med udsigt til boligens skønne have og naturrige omgivelser. Boligens køkken har en funktionel indretning, som sørger for gode opbevaringsmuligheder og plads til et par ekstra hænder, når madkundskaberne skal i brug. Køkkenet står i lyse elementer og rummer plads til et hyggeligt spiseområde. Udover et godt, funktionelt bryggers byder boligens stueplan også på et rummeligt badeværelse. Badeværelset står i detaljeret klinker og fliser, hvilket tilfører en helt særlig charme til rummet. Udover masser plads til hele familien byder badeværelset både på badekar og brus. Boligens 1. sal byder på et stort repos, hvor der er plads til opbevaring eller endnu et hyggeområde. På 1. salen finder I to skønne værelser med en god rummelighed, som er oplagte til at være hjemmets sove- og børneværelse. I det ene værelse har I udgangen til boligens altan, som byder på en fantastisk udsigt over området.
Omkringliggende boligen har I en skøn, stor have, hvor der er plads til både store og små. Her finder I også to skønne terrasse, hvor de lune sommerdage kan nydes.

Ejendommen byder på to tilhørende bygninger, som er anvendelig til flere forskellige formål. Bygningerne er især oplagte til at danne rammerne for familiens hobby eller dyrehold. Med de to bygningers mange kvadratmeter er der også mulighed for at have enhver handy-mands drømme værksted og garage. Her er det kun fantasien, der sætter grænser!

Ejendommen er beliggende i et skønt område i naturrige og idylliske omgivelser. Med kun fem minutters kørsel til Skive har I alle hverdagens fornødenheder tæt på, da byen byder på forskellige indkøbsmuligheder, butikker, caféer og restauranter. Her finder I også både børnehave og skole til de mindste i familien. Ejendommens område er perfekt for familien, som ønsker at bo med masser plads i landlige og rolige omgivelser. Der er tale om en ejendom og et område med masser af muligheder for både store og små.

Velkommen til!

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: