Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Herningvej 58
Sebstrup
7800 Skive

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.395.000
Areal ha 1,6
Udbetaling 120.000
Sagsnummer 39687800
Gem Gemt
 • Boligareal
  280 m²
 • Kælderstr.
  25 m²
 • Stue/Vær
  3/7
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1937
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  1,6
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  480 m²

LANDEJENDOM SYD FOR SKIVE

Velkommen til Herningvej, og særligt velkommen til Sebstrup syd for Skive; en rigtig hyggelig landejendom, som man sjældent fraflytter, når man først har bosat sig. Det er der en helt særlig grund til, da I her kan udleve drømmen om “livet på landet” med alverdens dyrehold samt udsigt over de idylliske omgivelser.
Det sjælfulde stuehus er opført i 1937 og fremstår super flot, moderne og istandsat med bl.a. cementsten fra 2001, garagetag fra 2002 samt ny el og VVS i hjemmet. Pillefyr fra 2017. Kvadratmetertallet lyder på 280, og disse breder sig over fire gode værelser og fællesarealer. Indendørs fanges jeres opmærksomhed af de charmerende, sirlige detaljer, heriblandt førstesalens blotlagte træbjælker, de flotte gulve samt det landinspirerede køkken; lyder det ikke dejligt? Fiberbredbånd er indlagt i huset.
Hjemmet er i dag indrettet med fire soveværelser og tre stuer, men rumfordelingen er super fleksibel – og med hjemmets store potentiale er indretningsmulighederne uendelige! Fra grundetagens ene stue er der direkte udgang til boligens vestvendte terrasse, hvorpå I kan nyde den fantastiske udsigt over udendørsarealerne. Der er bl.a. en kæmpe græsplæne, højtstående træer samt en mindre, anlagt sø, der giver haven en dejlig, unik fornemmelse.
Boligen vil bringe glæde hos de fleste – og med den optimale plads henvender hjemmet sig særligt til hobbyfolk, håndværkere, der skal bruge plads, dyreinteresserede mennesker samt børnefamilier, der higer efter det idylliske liv på landet. Disse drømme kan udleves på Herningvej – og vi tør godt love jer, at I vil elske at bo her.
I er så heldige, at hjemmet har en optimal beliggenhed kun 2,5 kilometer fra en privat børnehave og vuggestue, og der kører skolebusser lige ved vejen. Som prikken over i’et er motorvejsnettet super nemt at tilgå, hvorfra kørsel til Skive, Holstebro, Viborg eller Herning er super nemt – hvilket er praktisk for pendlerne!
Alt i alt er der tale om en potentialefyldt landejendom, hvor et bredt spænd af købere vil kunne finde sig til rette. Hvis I ikke allerede er solgt af billederne, så kan I booke en fremvisning – så skal vi nok stå klar til at fremvise jer ejendommen og området. Hjertelig velkommen indenfor!

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.