Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Købsaftale underskrevet

Rudemøllevej 82
Øster Dølby
7800 Skive

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 3,4
Udbetaling -
Sagsnummer 48757800
Gem Gemt
 • Boligareal
  216 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/8
 • Byggeår
  1933
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  3,4
 • Prishistorik
  +9%
 • Driftsbygninger
  996 m²

God landejendom beliggende ca. 2 - 3 km. nord for Resen.

God landbrugsejendom opført som 4-længet ejendom i røde mursten beliggende ca. 2 - 3 km. nord for Resen. Der er et samlet jordareal på ca. 3.4 ha jord, hvor ca. 1.1 ha jord er beliggende ved ejendommen, og ca. 2.3 ha skov ligger lige overfor ejendommen. Sælger er meget fleksibel mht. ændring af arealerne, da ejendommen idag har et større jordareal, og der skal ske udstykning i forbindelse med salget.
Ejendommen består af et stort og flot stuehus i 1½ plan med et boligareal på 216 m2. Stuehuset indeholder et pænt nyere bryggers, stort og nyere køkken med god spiseplads, flot stue/spisestue med parketgulv, alrum, hall med trappe til 1. sal.gæstetoilet og værelse. 1. sal indeholder stort soveværelse, 2 værelser samt badeværelse.
Der er separat bygning, som indeholder lejlighed på ca. 60 m2 - er pt. udlejet - . Lejligheden består af 2 værelser, samt køkken og bad. Derudover indeholder bygningen dobbelt garage.
Til ejendommen er der endvidere 3 store længer, som indeholder stald med 3 hestebokse, lade, samt et stort og godt maskinhus med fast bund mv.
Ejendommen er beliggende tæt ved Resen, som er en attraktiv bydel i Skive med skole, børnehave idræthal, dagpleje mv. Alt er i cykelafstand, og der er god cykelsti til Resen mv.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.