Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Buligvej 5
Sahl
7830 Vinderup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 4,1
Udbetaling -
Sagsnummer 18428
 • Boligareal
  151 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/6
 • Byggeår
  1986
 • Energimærke
  G
 • Grundstørrelse Ha
  4,1
 • Driftsbygninger
  1.437 m²

Ejendom m/ kr. 75.000 i EU tilskud

Tag med til denne store landejendom i Vinderup med 4,1 HA jord og to store murede udhuse, hvor I kan holde heste eller starte eget erhverv. Fra stuehuset er der en pragtfuld udsigt til de åbne marker, og der er blot 5 minutters kørsel ind til hyggelige Vinderup med to skoler, flere indkøbsmuligheder og et aktivt foreningsliv.
Sælger oplyser at der de næste 4 år er et årligt EU-tilskud som udgør ca. kr. 75.000 pr. år.
Stuehuset byder på 151 m2 fordelt på en stor stue, spisestue, et dejligt spisekøkken, fire værelser, to badeværelser, bryggers og entré.
Den store lyse stue er det naturlige samlingspunkt i boligen, hvor der er plads til at slappe af i sofagrupper med frit udsyn til haven og de vidtstrakte marker.
I naturlig forlængelse af stuen ligger den lyse spisestue med brede vinduer og rigeligt med plads til større middagsselskaber. Køkkenet er udstyret med pæne, lyse elementer og en skøn spiseplads i dagligdagen.
Stuehuset har fire værelser, herunder et stort soveværelse med direkte udgang til et lyst flisebadeværelse med gulvvarme. Dertil får I et ekstra badeværelse og et praktisk bryggers.
På den brede vestvendte træterrasse kan I sidde og nyde eftermiddagssolen og de lune grillaftener med udsigt til Vinderup by.
Endvidere kommer I til at råde over 1612 m2 ekstra kvadratmeter fordelt på to store udhuse og en maskinhal fra 1999. Derudover hører der 4, 1 hektar jord med til ejendommen, der består af græsenge med et lille vandløb.
Fra ejendommen er der fem minutters kørsel ind til Vinderup som har sportshal, svømmehal og fodboldbaner samt gode togforbindelser til Struer og Aarhus fra Vinderup Station.
Alt i alt, en dejlig landejendom med udsigt tilåbne marker med pladsen til at holde dyr eller starte eget erhverv på matriklen.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: