Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Bavnehøjvej 16
Feldingbjerg
7850 Stoholm Jyll

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 2,3
Udbetaling -
Sagsnummer 50017850
 • Boligareal
  180 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1932
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,3
 • Driftsbygninger
  449 m²

HESTEEJENDOM VED STOHOLM

Bavnehøjvej 16 er en ejendom for hesteelskere og familiemennesker. Omgivet af landlig idyl tæt ved Stoholm har vi nu fornøjelsen af at udbyde denne skønne bolig med tilhørende udbygninger til heste og hobbyer, der i stor stil får lov til at folde sig ud.
Godt tilbagetrukket fra den blinde vej ligger den så, ejendommen med stuehus og flere længer som udhuse, der placerer sig bag trætoppe for enden af den grusbelagte indkørsel. I midten af det hele ligger en gårdsplads, hvor der er masser af plads til at trække heste frem og tilbage og parkere stort maskineri. Kigger man ind til de firbenede væsner, er der virkelig fine bokse med god plads, ligesom der naturligvis også er mulighed for at træne på ridebanen og opbevare hø og sadeltøj tørt og forsvarligt - og, nå ja, så er der over 2 ha jord, som hører til ejendommen.
Samtidig kan også de store hobbyer og fingersnilde få plads, for der er også gode muligheder for at tilpasse de gode bygninger til andre ting.
Også familielivet er en kvalitet, der er tænkt på. Mod øst er der en dejlig terrasse direkte mod morgensolen afskærmet for vinden, og selve haven er super til at dyrke grøntsager og nyde solen fra.
Inde i selve stuehuset, der er opført i 1932, er der ikke en finger at sætte på den moderniserede indretning. De 180 kvadratmeter fordeler sig over to gode etager, der hele vejen igennem præsenterer sig med plads, plads og masser af plads indhyllet i en gennemgående stil, der ligeledes sætter familielivet i højsædet. Først ligger stueplan med entré, stuemiljø, køkkenalrum, bryggers, badeværelse og soveværelse, mens overetagen gemmer på endnu tre værelser og et stort WC. Huset præsenterer sig lyst og venligt - lige til at flytte ind i. Det rummelige, zoneinddelte stuemiljø ligger i sammenhæng med køkken og alrum som et godt miljø til samvær, og der er naturligvis både pæne flisegulve, alt i hårde hvidevarer og masser af skabsplads, så hverdagen virkelig kan køre på skinner. Samtidig er der et pænt badeværelse, WC og bryggers i fortrinsvis lyse toner, mens de i alt fire værelser giver masser af muligheder for den store familie.
Her får man virkelig naturen ind på livet. Den store grund summer af natur, og til alle sider breder markerne sig ud med højt til himlen. Men trods de ellers rolige omgivelser behøver man ikke at gå på kompromis med bynærheden. Der er omtrent et kvarters cykeltur til Stoholm, der rummer gode indkøbsmuligheder, skole og meget mere, mens en afstand på omtrent 11 km skiller ejendommen fra Skive Centrum.
Kort sagt: her får man virkelig noget for pengene.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.