Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Købsaftale underskrevet

Tastumvej 26
Feldingbjerg
7850 Stoholm Jyll

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 5,0
Udbetaling -
Sagsnummer 47907850
Gem Gemt
 • Boligareal
  229 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1987
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  5,0
 • Prishistorik
  -2,2%
 • Driftsbygninger
  756 m²

Dejlig hobbylandbrug beliggende syd for Skive

Hobbylandbrug med nyere 2-plans stuehus fra 1987. Du har nu muligheden for at købe et dejligt landsted med tilhørende nyere stuehus, hvilket hører til sjældenhederne. Stuehuset har et boligareal på hele 229 kvm fordelt på 2. plan og herudover er der på 1. sal indrettet en gildesal, som dog ikke er registreret og godkendt som bolig. Det er løbende vedligeholdt og fik fx. i 2012 nyt tag og nyt badeværelse mv. og der er desuden en rigtig god og hyggelig udestue til. Stuehuset indeholder dejligt stort bryggers med adgang fra gårdspladsen. 4 værelser. En entré. Flot nyere badeværelse. Stor stue med flot brændeovn samt et godt spisekøkken. På 1. sal finder i et femte værelse og den føromtalte gildesal og samtidig er der jf. sælger et rum ovenfor trappen som er forberedt til toilet med håndvask. Så størrelsen taget i betragtning, så er der plads til den store familie eller til et kontor og mere til jer hver! I alle klinkegulve i stueplan kan det også nævnes, at der gulvvarme.

Til et hobbylandbrug hører også nogle udhuse. Det er der også til denne ejendom. Der er bla. en kreaturstald og en lade, hvori der er indrettet 2 hesteboxe og fra laden er der direkte adgang til ejendommen jord, så jeres heste og evt. andre hobbydyr kan færdes direkte herud. Endelig er der en drøm at et udhus. Et fuldisoleret et af slagsen med 2 garageporte, stålspær indvendigt med højt til loftet og tilstødende indrettet godt værksted. I dette udhus kan der opsættes billift, lagerhylder til liberalt erhverv eller den kan omdannes til en stor gildesal, hvori livets forskellige fester snildt vil kunne holdes. Der er sågar indrettet et ekstra bad med toilet, ( dette bad er dog opført uden godkendelse og det skal overtages sådan, idet sælger ikke gør noget herved.) Og endelig kan det nævnes at der er en staklade/maskinhus.

Jorden til ejendommen er beliggende rundt om ejendommen. Der er mere jord til ejendommen idag end der medsælges. Dette jord frasælges ved salg af ejendommen og den nedbringes til de godt 5 ha. som den udbydes med. Der er evt. mulighed for tilkøb af mere jord men også evt. mulighed for mindre jord om ønsket!

Endelig er der rundt om stuehuset en have med flise hyggekroge og terrasser.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.