Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Agertoften 17
Lem
7860 Spøttrup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.650.000
Areal ha 7,4
Udbetaling 85.000
Sagsnummer 37427860
 • Boligareal
  158 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/7
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1869
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  7,4
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  527 m²

BUD MODTAGES

Værdsætter I freden og roen, der præger landskabet omkring Lem, så er denne skønne landbrugsejendom måske lige jer.

Ejendommen på Agertoften 17 præsenterer sig godt med lyse, pudsede facader og en flot anlagt gårdsplads, der tager imod jer. Ejendommen består af et velindrettet stuehus i to plan med samlede 158 boligkvadratmeter samt flere overskuelige og velholdte udhuse, der i alt udgør 447 m2. Her får I altså alle muligheder for at etablere eget værksted eller indrette stald til dyrehold. Pladsen er vidunderlig, så slip bare fantasien løs.

Hele herligheden er omgivet af en smuk, privat have, hvor blomsterbede skinner om kap med de grønne græsplæner, og solbeskinnede terrasser står i læ af buske, hvor udelivet kan nydes med udsigt til markerne. Foruden masser af lækker have, knytter ca. 7 ha ekstra jord sig tæt til ejendommen, der igen åbner op for drømme om dyrefolde eller anden landbrugsdyrkning.

Stuehuset sætter fine rammer for familien med børn, der får et dejligt soveværelse i stueplan med næsten privat adgang til boligens badeværelse, samt yderligere to store værelser på førstesalen, og et stort ekstra loftrum, der måske kan åbne for flere, kreative indretningspåfund.
Hele boligen er rummelig og indbydende, og gemmer desuden på to lyse stuer, der forenes med udgang til den sydvendte terrasse samt et dejligt køkkenalrum med spiseplads og terrasseudgang, et gæstetoilet og et stort vaskebryggers, der lukker op til gårdspladsen.

Det fantastiske landskab omkring jer byder ikke bare på frisk luft og en øredøvende ro, men også dejlige badestrande ved Hostrup Strand, hvor man kan dyppe tæerne i fjorden, eller tage på udflugt og overnatte i shelteren i det grønne. Samtidig er I kun 5 min. i bil fra Lem med bl.a. indkøb, skole, børnehave, dagplejer og fritidsordning, forsamlingshus og rideskole tæt derved.

Er dette drømmen for jer?

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

)