Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Skivevej 70
Volling
7860 Spøttrup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.495.000
Areal ha 5,0
Udbetaling 75.000
Sagsnummer 50467860
Gem Gemt
 • Boligareal
  155 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/4
 • Byggeår
  1877
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  5,0
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  1.127 m²

LANDSTED MED MANGE MULIGHEDER

Skivevej 70 er hjemsted for en rummelig landejendom, som vi nu har glæden af at udbyde til salg – her er der god plads til at udleve familielivet i trygge, naturskønne rammer, og ejendommens gode, anvendelige udhuse er ideelle til bl.a. den pladskrævende hobby, den selvstændige håndværker eller til dyrehold.

Ejendommen ligger godt tilbagetrukket fra landevejen og omkranses af høje træer, så I får stedet for jer selv. Matriklen strækker sig over 14.534 kvadratmeter, og disse omgivelser er ideelle for jer, der ønsker god plads at boltre jer på – den naturskønne beliggenhed sikrer tilmed et rigt dyreliv, som kigger forbi i ny og næ. Omgivelserne er med andre ord ideelle for jer, der er jagtinteresserede. Tæt op ad stuehuset har I selvfølgelig også en velanlagt have med både solrige- og skyggefulde hyggekroge.

På matriklen finder I det 155 kvadratmeter store stuehus fra 1877, og som tidligere nævnt venter der også flere forskellige udbygninger med mange anvendelsesmuligheder. Den selvstændige håndværker har således en god base klos op ad sit hjem, ligesom hobbymekanikeren kan nørkle med sine nye fund – derudover er der selvfølgelig plads til dyrehold, hvis I ønsker det. Lad os sige det kort og klart: her venter et hav af muligheder.

Stuehuset fordeler sig over to veldisponerede etager, og atmosfæren indendørs er både hyggelig og hjemlig. I stueetagen ligger køkken-alrummet og stuen, som tilsammen udgør hjemmet omdrejningspunkt; stuen er indretningsvenlig med plads til både sofa-møbler, bogreoler og tv-arrangement, mens alrummet udgør den perfekte spisestue. Herfra er der udgang til det sydvendte terrassemiljø mod syd, ligesom køkkenet ligger i åben forbindelse og byder på god bord- og skabsplads. På etagen har I også et bryggers og et badeværelse, og afslutningsvis råder 1. salen over tre værelser, som alle har skabsplads.

Ejendommen ligger blot 1,5 kilometer sydøst for Balling, og her venter alle hverdagens fornødenheder. Det gælder både skole, daginstitution, fritidsaktiviteter og et rigt foreningsliv såvel som handlemuligheder og forretninger. Skives midtby ligger mindre end 10 kilometer den modsatte retning, og som prikken byder området på masser af skøn natur.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.