Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Grynderupvej 24
7870 Roslev

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 695.000
Areal ha 1,9
Udbetaling 35.000
Sagsnummer 42447870
 • Boligareal
  180 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  3/9
 • Byggeår
  1930
 • Grundstørrelse Ha
  1,9
 • Prishistorik
  -7,3%
 • Driftsbygninger
  1.136 m²

LANDEJENDOM TIL DEN AKTIVE FAMILIE LANDEJENDOM

Oplev havets kolde brus ved Grynderup strand og Glyngøres mange kvaliteter, før du parkerer bilen ved Grynderupvej 24, som gemmer på en ejendom med mange muligheder.

Der er nemlig tale om en nedlagt landejendom med 1,8 ha. jord med store udbygninger, der er særdeles velegnet til håndværkere, hobbymand mv. Bygninger på grunden indbefatter: En på 368 kvadratmeter, en på 280 kvadratmeter, en på 320 kvadratmeter, en på 175 kvadratmeter og en på 93 kvadratmeter.

Beliggenheden kunne ikke være mere naturskøn – ejendommen ligger med ”skovareal” som giver en oplevelse af at gå ude i naturen. Et sandt paradis for både børn og voksne.

Huset på grunden blev opført i 1930, og rummer 180 kvadratmeter bolig fordelt på to plan.

Husets stueplan byder indenfor til en stor dagligstue med adgang til køkken og spisestue. I dagligstuen er der masser af plads til at indrette sig hyggeligt med plads til hele familien. Køkkenet er af ældre dato, men yderst funktionelt med alt i hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der også adgang til et badeværelse og et rummeligt bryggers. Stueplanet byder faktisk på yderligere en stue og en udestue, så der skulle være rig mulighed for at finde plads til det hele. Derudover finder man et badeværelse og et værelse. I stueplan ligger desuden hele fire, store disponible rum. Husets 1. sal udfolder sig med hele fire gode værelser, der er lyse og indretningsvenlige.

Området omkring Grynderupvej er skønt og roligt. Ejendommen placerer sig 3,6 kilometer fra Glyngøre. Her finder man skole, vuggestue, bypark, havn, indkøbsmuligheder og meget mere. Kort fortalt: En virkelig god beliggenhed, hvor man kan opleve natur, strand og havneidyl på første hånd.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: