Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Lodalvej 5
Bajlum
7870 Roslev

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.498.000
Areal ha 7,7
Udbetaling 75.000
Sagsnummer 49157870
Gem Gemt
 • Boligareal
  168 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/7
 • Byggeår
  1907
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  7,7
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  245 m²

NATURSKØN LANDEJENDOM I ROSLEV

Natur, natur og atter natur – det er, hvad I bliver mødt af, når I vender næsen forbi denne skønne landejendom på Lodalvej 5, der befinder sig i udkanten af Roslev. Her får I serveret en kæmpe grund på mere end syv hektar, hvorfor boligen blandt andet egner sig perfekt til den store familie eller jægere.

Ejendommens enorme naturstykke praler både af en skov med vandrestier, en sø og en græsmark til heste eller andre dyr. Alt dette bliver jeres, og kun jeres. Adressen kalder altså på den aktive familie, som har mange udendørs interesser. Her er også en dejlig have med drivhus samt en sydvendt terrasse, hvorfra der er udsigt til ejendommens sø og grønne arealer. Der kan desuden indrettes hestebokse i udhusene.

Det ældre stuehus er opført i 1907 og rummer 168 kvadratmeter fordelt på to plan. Stuen står i åben forbindelse med køkkenet og er hjemmets naturlige samlingspunkt. Træloftet, de rustikke loftsbjælker og brændeovnen skaber en hyggelig og landlig atmosfære – en atmosfære, der pryder hele boligen som en rød tråd. Det er for den dels vedkommende renoveret i 70´erne.

Foruden stuemiljøet åbner stueetagen op for et badeværelse med vaskemaskine samt tre potentielle soveværelser. Oppe på førstesalen finder I to yderligere soveværelser og en endnu større stue med charmerende skråvægge og loftsbjælker. Alt i alt får glæde af en solid bolig med mange fine indretningsmuligheder, selvom der også må påregnes en del modernisering.

Med adresse på Lodalvej 5 kommer I til at bo fredeligt og roligt i udkanten af Roslev. Faktisk tager det kun 5 minutter at cykle ind til byen, der blandt andet byder på skole, sportshal, SuperBrugsen, børnehave, et apotek og meget mere. Ja, og så må vi ikke glemme de mange naturskønne fristelser, der omgiver byen. Med bopæl lige her i hjertet af Limfjorden er der nemlig aldrig langt til vandet - faktisk kun bla. et par km. til stranden ved Harrevig.

Når I overtager nøglerne til denne landejendom, så siger I samtidig ja til en hverdag med fokus på natur, frisk luft, et aktivt udeliv og et godt lokalmiljø, hvor alle kender hinanden. Vi glæder os til at tage imod jer i Roslev.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.