Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Skræppedalsvej 45
Ljørslev
7900 Nykøbing M

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 16,9
Udbetaling -
Sagsnummer 79004441
 • Boligareal
  300 m²
 • Kælderstr.
  66 m²
 • Rum
  3/8
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1986
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  16,9
 • Driftsbygninger
  325 m²

Lystejendom direkte til fjorden på 17 ha. tæt ved Nykøbing.

Her får du en lystejendom med en fantastisk god beliggenhed med en god udsigt til Limfjorden/Sallingsund og du kan gå på din egen jord direkte ned til stranden, hvor freden og roen kan nydes i fulde drag sammen med et rigt dyre- og fugleliv.

Ejendommen ligger yderst naturskønt med kort afstand til Højris slot, Legind Bjerge og Jesperhus Blomsterpark og under 10 min. kørsel til Nykøbing by. Af jorden er de ca. 12 ha. forpagtet ud og ejer har ca. 1 ha tilplantet med juletræer i varierende størrelser og resten udgør strandeng, lidt skov som er yderst velegnet til jagt.

Ejendommen ligger lidt tilbagetrukket fra vejen. Via den præsentable indkørsel kommer du til en trelænget ejendom, som består af tre-dobbelt garage med fyrrum og et disponibelt rum, hvor der er overdækket gang fra til boligen. Modsat ligger den oprindelige lade og stald fra 1937, som indeholder bl.a. stor gildesal med hvælvingeloft. Beboelsen er fra 1986 og opført i 3 plan med et boligareal på 300 m2 plus en kælder på 66 m2.
Boligen er i stueplan indrettet med entre, bagindgang, bryggers/vaskerum, dejligt lyst køkkenalrum med udgang til terrasse i gården og stor sydvendt terrasse, værelse/kontor, 2 stuer med fløjdøre imellem samt et gæstetoilet. Fra alrummet er der adgang til både kælder og 1. sal. I kælder er der indrettet et dejligt viktualierum, forrum med teknik samt et stort disponibelt rum som er anvendelig til mange formål/hobbies.
1. sal er indrettet med et stort aktivitetsrum, 2 gode store værelse med kvist mod fjorden og et badeværelse med bruseniche. Herudover er der et mindre værelse, depotrum skabsgang, soveværelse med balkon samt et badværelse i travetin fliser og bruseniche.

Ejendommens have er sydvendt og udsigten til Limfjorden kan nydes fra både haven og den dejlige store terrasse.

En beliggenhed og ejendom der sjældent udbydes til salg og som er ubeskrivelig. Den skal ses og opleves for at få den rette stemning.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: