Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Skræppedalsvej 57
Ljørslev
7900 Nykøbing M

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.095.000
Areal ha 1,2
Udbetaling 55.000
Sagsnummer 79004578
Gem Gemt
 • Boligareal
  129 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/4
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1962
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  1,2
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  150 m²

Ét af de skønneste steder på Mors

Dette sted er noget særligt og det fornemmer man allerede, når man kører forbi ude på vejen - uanset årstiden, så tænker man straks "sikke dog et dejligt sted".

Beliggende med ca. kun 5 min kørsel ind til Nykøbing og få minutter til Ørding, hvor der er skole og købmand - en rigtig attraktiv beliggenhed til dig, som gerne vil have let til alting men vil ikke gå på kompromis med naturen, freden og måske muligheden for lidt dyr.

Beliggende højt og skrånende ned mod vandet - stuehuset er fra 1962 og opført i en tid, hvor det at ligge i læ for vinden var vigtigere end fjordudsigt. Til at give læ for vinden er opført et rigtig godt kombineret garage og udhus på 150 m2. I udhuset står et stokerfyr og herude er indrettet et værksted og masser af muligheder for at dyrke en pladskrævende hobby eller opbevaring.

Grunden er ca 1,1 ha og der er selvfølgelig mulighed for lidt hobbydyr. Måske er det drømmen ligefrem at dyrke egne grønsager m.v., her kan familien få en kæmpe køkkenhave.

Stuehuset er i 2 plan og har et samlet boligareal på 129 m2. Generelt er tingene meget funktionelle og særdeles velholdte og det kræver ikke en masse for at flytte ind her - en ny ejer vil komme langt med en opfriskende gang maling.

Ganske tæt på ligger området Legind-Højriis, et fredet område hvor naturen er noget helt særligt og skal opleves. Om sommeren er området et yndet turistmål, hvor Jesperhus slår dørene op for besøgende.

Er det din og familiens drøm at vende "hjem til gården" i overført betydning, vil i gerne ud, hvor der er højt til himlen, masser af frisk luft og en ro som ikke findes i byen? Ja, så skal i kigge nærmere her!

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.