Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Agerøvej 27
Agerø
7960 Karby

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 1,9
Udbetaling -
Sagsnummer 79600988
 • Boligareal
  156 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Byggeår
  1906
 • Energimærke
  A2010
 • Grundstørrelse Ha
  1,9
 • Driftsbygninger
  0 m²

Luft under vingerne

Søger du et idyllisk sted - hvor der foruden en helt fantastisk ejendom, er nogle skønne naturomgivelser. Her er det muligt at trække sig tilbage, ned i gear og samle kræfter samt inspiration

Total charmerende vinkelbygget landsted - hvor der fra alle hjørner af ejendommen er kig ugeneret udsigt til fjorden. Agerø er kendt for sit fugleliv og tilbyder desuden en masse andre spændende naturoplevelser. Det er et meget sanseligt og rart sted at opholde sig.

Ejendommen blev i 2012 moderniseret og fik en grundig opdatering - der er lavet gulvvarme i hele huset som opvarmes med jordvarme (2012). Stilen indvendig lys, luftig og charmerende - man får lyst til at opholde sig her! Boligarealet er 156 m2 som tæller den ene længe. og der er hele 4 værelser - bonusinfo: det vil være muligt at lave flere værelser eller en stue på 1 sal som p.t. står uudnyttet.
Yderligere er huset indrettet med praktisk entré, skøn stue i åben forbindelse til køkkenet - i dette fantastiske rum er rig mulighed for at samle hele familien og være fælles om spisning, underholdning, tv, spil osv. Derudover er der et fint badeværelse med bruser, et gæstetoilet samt et stort bryggers.

I den anden længe på ejendommen er lavet et aktivitetsrum, med stort vindues / dørparti. Dette rum egner sig til perfekt til gildesal, pladskrævende hobby måske er du kunstner og søger et sted til fordybelse og kreativitet- så er rummet perfekt dertil.

I udhuset er yderligere indrettet 2 meget fornuftige disp. rum - der er virkelig muligheder herude. Ligeledes er der lavet en garage og en stor fin solterrasse mod sydvest - herude kan man sagtens sidde ude og enten nyde en kop kaffe eller grille om aftenen.

Kort afstand til Thissingshuse, hvor der er en lille lystbådehavn - også her ånder alting af idyl. Hvidbjerg er nærmeste by og her er indkøbsmuligheder.

Nuværende ejere har haft tilmeldt stedet til udlejning via et bureau og der har været en ganske fornuftig lejeindtægt.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.