Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Gårdvejen 6
Torp
7960 Karby

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 2,0
Udbetaling -
Sagsnummer 79600311
 • Boligareal
  266 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  3/7
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1919
 • Energimærke
  G
 • Grundstørrelse Ha
  2,0
 • Driftsbygninger
  1.119 m²

Spændende og flot ejendom i skønne omgivelser

Beliggende i dejlige landlige omgivelser - med højt til himlen og masser af frisk luft - finder du denne ejendom.

Her er plads til udfoldelser udenfor men så sandelig også indenfor. Du kan glæde dig over 266 m2 bolig i et skønt stuehus i 2 plan. Huset har bl.a. 3 stuer, 4 værelser og 2 badeværelser - hvoraf det ene har karbad samt et stort køkken / alrum, så er plads er bestemt ikke nogen mangelvare.

Selve stuehuset er et velskrevet kapitel for sig og de nuværende ejere har virkelig formået at renovere dette fine hus med respekt for husets alder og stil. Mange flotte og originale detaljer er bevaret og derfor er det ikke nok kun at se billeder på nettet - dette sted skal opleves i virkeligheden. Som et ekstra plus ligger ejendommen lidt højt og der er en smuk udsigt over det omkringliggende landskab med Limfjorden og Thy i horisonten - en udsigt, som man aldrig bliver træt af og som ændrer sig i takt med årstiden.

Gode udebygninger, hvor der bl.a. er indrettet isoleret værksted, hestebokse samt god plads til opbevaring af halm til halmfyret. På laden mod syd er monteret 6 KW solcelleanlæg, der dækker nuværende ejers forbrug af strøm. For at udnytte egen el produktion, bedst muligt, er installeret varmepumpe i køkkenet.

Huset er siden 2004 løbende blevet istandsat - meget kendetegnende for boligen er store lyse rum med et behageligt lysindfald. Boligen rummer mange gode kvaliteter og i hjertet af huset ligger det store "landagtige" køkken / alrum.

Flot, velanlagt have med flere terrasser og hyggekroge - så kan du altid finde en plads i solen. Ydermere kan stedet prale af et fantastisk orangeri på 54 m2 - en oase med et utal af anvendelsesmuligheder.

Her er masser af muligheder og plads for dig, som søger "luft under vingerne" og gerne vil finde en spændende ejendom med god plads til hele familien.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: