Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Bilsbækvej 138
Ørting
8300 Odder

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.195.000
Areal ha 4,3
Udbetaling 160.000
Sagsnummer 16196
 • Boligareal
  138 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/3
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1927
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  4,3
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  1.275 m²

Landejendom med ridehal og smukke omgivelser

I et usandsynligt smukt naturområde lidt uden for Ørting ligger denne charmerende landejendom. Med højt til himlen samt udsigt over mark, skov og mose får I masser af plads at brede jer på, og dertil kommer de mange muligheder som både jord og udbygninger byder på.

I kører ind til en gårdsplads, der indrammes af ejendommens stuehus og to bygninger. Det ene udhus er med en garage, et disponibelt rum med pillefyr og et ekstra toilet. Den anden er en gammel stald med værksted og opbevaringsplads, og så er der på førstesalen af den ene bygning lagt gulv og lavet et kæmpe gavlvindue med en ekstraordinær udsigt over landskabet.

Til matriklen følger omtrent 4,3 hektar jord, som inkluderer to marker, hvor der kan etableres græsfold og ridebane. Som ekstra bonus er her en stor ridehal med seks hestebåse og sadelrum, hvorfor ejendommen er oplagt til hestehold.

Stuehuset fra 1927 præsenterer sig med en velholdt charme, hvor den rødstensmurede facade flot akkompagneres af hvide dannebrogsvinduer. Det er løbende vedligeholdt, senest med nyt tag i 2016.
Indenfor mødes I af en indbydende og virkelig hyggelig bolig, der er renoveret i 2002, hvorfor den fremtræder komplet indflytningsklar. Fra entré træder I direkte ind i det store køkken-alrum, og herfra er der åben forbindelse til stuen. Sluttelig byder stueetagen på en lille gang og et badeværelse. På førstesalen er tre værelser samlet omkring en fordelingsgang med indbygget skabsvæg.

Haven giver masser af rum til leg, udfoldelse og boldspil, mens den skønne fliseterrasse sætter de perfekte rammer for lune aftener under åben himmel. Tilmed kan I nyde godt af en lille frugtlund, hvor et gammelt æbletræ i samspil med kirsebær, solbær, pærer, blommer og hindbær sikrer frugter til sensommeren.

Nærområdet har flere naturstier, der kan følges på hesteryg eller til fods, og så kan I køre til Odder på bare ti minutter.

Kort og godt en mulighedsfyldt bolig i fantastiske omgivelser.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: