Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Vads Møllevej 23
Sondrup
8350 Hundslund

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 4.495.000
Areal ha 6,4
Udbetaling 225.000
Sagsnummer 15279
Gem Gemt
 • Boligareal
  175 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  3/5
 • Byggeår
  1959
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  6,4
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  236 m²

Velholdt liebhaverejendom i Sondrup Bakker

I Sondrup Bakker får I en dejlig, jordtilliggende liebhaverejendom på 175 m² med knap 6,4 hektar jord samt gode udhusbygninger med plads til hestehold, gildesal eller liberalt erhverv.

Hele herligheden er placeret i et fantastisk smukt område med fasaner og råvildt, hvor bækken mod vest danner et naturligt skel for grunden, der også indeholder en mose med rig mulighed for jagt. Bækken løber ind i søen med rododendron og bregner, der sammen med et lysthus findes i gårdspladsen, som I bydes velkommen i, efter I er kørt gennem porten og op ad grusvejen mod jeres nye hjem.

Murstensejendommen fra 1959 er nænsomt moderniseret og velholdt. I 2008 blev der lavet nyt køkken og badeværelse i stueetagen, i 2013 fik maskinhallen lagt nyt tag, i 2016 kom der trægulv i pejsestuen samt renset tag, malet, udskiftet en del tagplader og renoveret rygninger på stuehuset og værkstedsbygningen. I maskinhallen er der to hestebokse. Derudover er det værd at nævne, at der er videoovervågning og alarmsystem samt gulvvarme i store dele af huset, herunder badeværelserne og køkken-alrummet.

Stuehusets underetage byder på et praktisk bryggers, et kontor og to skønne stuer en suite, hvoraf den ene er den stemningsfulde pejsestue. Derudover er der et HTH-brusebadeværelse samt det lækre køkken-alrum med en hyggelig spiseafdeling. Vordingborg-køkkenet prydes af lyst interiør toppet af en flot stenbordplade, og der er både en imponerende køkken-ø, indbygningsovn samt en ekstra bred induktionskogezone.

På førstesalen gemmer der sig tre indretningsvenlige værelser, det ene med et rummeligt walk-in-closet. Værelserne deles om det luksuriøse badeværelse med italienske fliser, et formidabelt hjørnebadekar og separat bruseniche.

Udendørs får I ydermere fornøjelsen af en parklignende have, og i bil når I hurtigt hverdagens fornødenheder i Hundslund, hvor der er skole, daginstitution og indkøb. Ejendommens varmekilde er et nyt luft til vand pumpe.

Alt i alt en bolig, der skal opleves.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.