Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Fregerslevvej 34
8362 Hørning

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 6.495.000
Areal ha 11,9
Udbetaling 325.000
Sagsnummer 16447
 • Boligareal
  243 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/5
 • Byggeår
  1877
 • Grundstørrelse Ha
  11,9
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  1.014 m²

Sjældent udbudt ejendom med den smukkeste og mest enestående udsigt til Stilling/Solbjerg Sø.

Igennem ikke mindre end fire generationer har denne ejendom været ejet af samme familie, hvilket understreger at denne type ejendom sjældent kommer til salg. Nu har du/I chancen for at være den kommende ejer af denne unikke og naturskønne perle.

Her er mange muligheder for at skabe drømmeboligen - dog er det mest realistisk, at den eksisterende ejendom nedrives og der opføres en ny på samme sted. Den nuværende ejendom fremstår i mindre god stand og der må forventes et stort og omkostningstungt renoveringsprojekt såfremt ejendommen skal fremføres til nuværende krav til boligstandard. Med andre ord søger vi køberne med et samlet budget på min. 10 mio. og opefter. Ejendommen fremvises kun efter nærmere dialog med Nybolig Hørning & Stilling.

Grunden:
Til ejendommen hører 118.585 kvm. fordelt på ca. 6,2 ha. skov, tre mindre arealer til dyrkning/husdyr, ca 450 m. søbred samt det eksisterende byggefelt. Herudover to mindre skov/mose-lod beliggende ca. 500 m. fra skoven.

Bygningerne:
Klassisk firelænget ejendom med stuehus med tilhørende tre længer. Herudover et anneks samt ældre togvogn (jagthytte).

Ejendommen er bl.a. omfattet af fredningskendelse pr. 25 maj 1964. Herudover fastsætter tinglyst dokument pr. 17.09.2012, at der ikke må opføres nye bygninger uden jordkommissionens tilladelse - samt at det desuden kræver tilladelse efter lov om planlægning for så vidt angår beliggenhed og udformning. Kopi heraf kan rekvireres hos Nybolig Hørning & Stilling.

For yderligere spørgsmål til denne ejendom, kontakt venligst Jacob Skov på mobil 40961966.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Indlæser...