Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Købsaftale underskrevet

Kolskovvej 1
Jeksen
8362 Hørning

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 2,5
Udbetaling -
Sagsnummer 20706
Gem Gemt
 • Boligareal
  314 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  3/10
 • Byggeår
  1877
 • Energimærke
  A2020
 • Grundstørrelse Ha
  2,5
 • Prishistorik
  -3,1%
 • Driftsbygninger
  41 m²

Naturskønt beliggende generationsvilla – perfekt til den store familie

En sjælden og skøn ejendom. Indrømmet, det er lidt af en kliché, men alligevel er vi nødt til at skrive det, for det har nok aldrig været mere sandt, end lige netop her. Den usædvanligt megen plads, den perfekte beliggenhed med kort kørselsafstand til Aarhus C på under 20 minutter og ikke mindst de helt fantastiske og naturskønne omgivelser giver et samlet billede af en unik bolig.

I 2020 er der lavet en lang række forbedringer og moderniseringer på ejendommen, som også er i energiklasse A+. Ejendommen har jordvarmeanlæg og solcelleanlæg med nettoafregning. Dette betyder, at de samlede forbrugsudgifter er usædvanligt lave.

Villaen/boligen er lige så velegnet til generationsbolig som den er til den store, sammenbragte familie. Alternativt er her mulighed for at have blandet bolig/liberalt erhverv med store kontorlokaler eller kursus- og mødelokaler.

Villaen er indrettet i ét plan med entré, soveværelse med skabsvæg, badeværelse med kar og et helt nyt badeværelse fra 2020. Herefter et lyst og flot køkken med ovenlysvinduer og viktualierum, et alrum med franske døre som åbner op til et fantastisk lyst rum med gulv-til-loft vinduer. Endvidere en mindre hyggestue med masseovn, hvorfra der er adgang til en stor stue med loft til kip og store vinduespartier. Desuden er her et mindre værelse/kontor.
Fordelingsgang med grovkøkken, to gode værelser hvoraf det ene er nyistandsat i 2020 og har adgang til hems. Baggang, badeværelse med kar, yderligere to værelser samt endnu et tekøkken. Endelig er her garage/værksted.
I den sidste del af ejendommen er der også alle muligheder for at udleje værelser, da der er egen indgang.

Indretningen gør det også perfekt for jer, der har børn i forskellige aldre, hvor de store børn/unge mennesker kan have deres egen afdeling og indgang, så de kan komme og gå, uden at forstyrre de mindre børn.

Flere store terrasser og en grund på 2,5 hektar giver jer et skønt udeliv. Til den ene side har I et virkeligt hyggeligt og dejligt lokalsamfund og til den anden en overdådig natur med eng, mark og skov - mange muligheder for f.eks. dyrehold, og skoven indbyder til skønne gå- og løbeture med mange afmærkede stier.


Mød os på Facebook~

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.