Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Yderupvej 23
Borum
8381 Tilst

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 4.998.000
Areal ha 1,7
Udbetaling 250.000
Sagsnummer 55350101
Gem Gemt
 • Boligareal
  235 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Byggeår
  2003
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  1,7
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  0 m²

Unik ejendom i naturskønne omgivelser tæt på Aarhus C

Det er ikke mange ejendomme nær Aarhus, der kan blære sig med at have en stor naturskøn grund på 1,7 ha, og samtidig have en moderne og velholdt villa med tilhørende garage – Men det kan Yderupvej 23!

Yderupvej 23 er en sjældent udbudt ejendom, som står klar til en ny familie, der elsker naturen og ønsker idylliske samt private omgivelser, men som ikke vil gå på kompromis med nærheden til Aarhus. Boligen er velbeliggende på en fantastisk grund, som byder på et rigt dyreliv med råvildt, fasaner, hare mv. Dertil er der kun 5-7 minutters kørsel til Tilst og 15 minutters kørsel til Aarhus C fra ejendommen.

Huset fremstår meget velholdt og med en moderne planløsning. Ejendommen har gennemgået en stor renovering for 15 år siden, hvor nærmest alt undtagen ydervæggene blev revet ud af boligen og bygget op på ny. Det betyder, at huset nu fremstår velisoleret og med gulvvarme i alle rum. Tag og vinduer blev ligeledes udskiftet i forbindelse med renoveringen.

Boligen byder velkommen i en stor og præsentabel entré med masser af plads af til at hænge sko og overtøj. Man bliver dog hurtigt draget ind i det store køkkenalrum, som har et fantastisk lysindfald fra vinduespartiet ud til terrassen. I alrummet er der ligeledes en brændeovn, hvis der skal skrues ekstra op for hyggen. Køkkenet er udstyret med gode hårde hvidevare og fremstår velholdt. Fra køkkenet er der adgang til boligens rummelige stue, som har plads til et stort sofaarrangement.

Huset har i alt 4 store og regulære værelser samt 2 pæne og velholdte badeværelser. Hertil har boligen også et stort bryggers.

Til boligen hører en stor højloftet hal på 177m2, som vil passe perfekt til en selvstændig erhvervsdrivende eller en familie med pladskrævende hobbyer. Den ene ende af hallen er desuden indrettet med en gildesal og et toilet. Ejendommen rummer også et ekstra udhus, som rummer mange anvendelsesmuligheder. I dag er bygningen hjem for meget velopdragne jagthunde.

Ejendommen opvarmes af et kombifyr, som fyrer med træpiller eller trækævler. Aarhus Vand forsyner ejendommen med vand, og et BioKube renseanlæg håndtere spillevandet.

Nu skal du stoppe med at læse mere, fordi denne ejendom SKAL bare opleves. Ring til Nybolig på 8943 4545 og bestil en fremvisning med det samme og inden det er for sent!

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.