Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Sandbyvej 11
Sandby
8382 Hinnerup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.850.000
Areal ha 5,0
Udbetaling 195.000
Sagsnummer 737319
Gem Gemt
 • Boligareal
  349 m²
 • Kælderstr.
  100 m²
 • Stue/Vær
  1/9
 • Byggeår
  1923
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  5,0
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  2.119 m²

EN UFATTELIG KOMFORTABEL BOLIG TIL DEN STORE KERNEFAMILIE

Der er dømt idyl på Sandbyvej 11 i denne overvældende landejendom, der både sætter hak ved ønskerne om store udhuse, en formbar førstesal og en placering i en mindre landsby med kort afstand til Hinnerup.

Kør kareten i stilling og kip med stråhatten. I får nærmest helt lyst til at tygge på et græsstrå, for det ene udhus efter det andet vidner om mulighed efter mulighed for at holde husdyr, nørkle med maskineri eller bare opbevare alle arvestykkerne fra farmor - og da ejendommen er under udstykning men forbliver med ca. 4 ha, er der også mulighed for at få jord under neglene.

Det er nok de færreste, der har til hensigt at gå helt over i Bonderøv-Franks grøftekant, for selvom I søger et simplere liv med friskdyrkede tomater og fuglesang, behøver I ikke at gå på kompromis med den magelige komfort. I jeres smukke have kan I forsøde tilværelsen med en lige så sød duft af roser, som blander sig med grillens odeur, mens børnene forlyster sig på legestativet. Utallige terrasseområder er med til at skabe hygge, og i glaspavillonen kan I indrette det orangeri, der for alvor vidner om det ultimative overskud.

Selve hovedhuset består af 349 svimlende m2 plus kælder, og med fuld respekt for murstensvillaens næsten 100 år på bagen, er det hele nænsomt renoveret, så det holder trit med forventningerne for en bolig anno 2020. Det er så harmonisk en blanding mellem det autentiske og det moderne, at det hverken er mærkeligt at vade ind i waders eller valse rundt i Valentino. I får i dén grad plads til at brede jer ud, ikke mindst i det vidunderlige køkken i åben forbindelse med alrummet, og pyntes der op til fest, er det muligvis den bedste lokation til de særlige lejligheder. Her er flere værelser, et smukt badeværelse og den lyseste stue, en stor vinkelstue på 50 m2 som for øjeblikket anvendes til værelser i forbindelse med renovering af 1. sal. Prikken over i’et er den frihed, I får, når I udnytter førstesalen.

Sandbyvej ligger ikke overraskende i Sandby, og herfra har I 4,5 km til Hinnerup, 20 km til Aarhus og et stenkast til den rå natur.

Heste, grise, køer, får og den store familie er hjerteligt velkomne på Sandbyvej!

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.