Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Provstskovvej 11
8400 Ebeltoft

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 30,4
Udbetaling -
Sagsnummer E81742
 • Boligareal
  200 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/5
 • Byggeår
  1850
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  30,4
 • Driftsbygninger
  574 m²

4-længet unik landidyl i hjertet af de fredede Mols Bjerge

I den helt enestående og fredede natur, midt i fortryllende, kuperet terræn med åbne marker og skovarealer så langt øjet rækker, ligger definitionen på dansk landidyl, komprimeret i en charmerende 4-længet bindingsværksejendom i den lille landsby Bogens - blot 1000 m fra badestrand.

På denne godt 30 ha store ejendom med jagt, er der rig mulighed for at udleve drømmen om, at bo i helt fredelige omgivelser på landet, med eller uden dyrehold, i et lille landsbysamfund, der blot består af 6 hustande. Der er simpelthen ikke noget smukkere end en solskinsdag i hyggelige Bogens.

Allerede på køreturen langs den hyggelige og snoede vej til ejendommen, vil man med sikkerhed mærke den helt unikke landsbystemning der er, når du når ud hvor der er åbne marker, græssende dyr på engen og frisk luft omkring dig.

Den meget charmerende ejendom står smukt i landskabet og et skønt overblik over de 4 længer møder dig med det samme, når du går igennem den smukke port og ind i den store, brostensbelagte gårdsplads. Stuehuset er løbende blevet opdateret, og der har her været stor sans for at bevare den landlige stemning, så den således både kan mærkes ude såvel som inde. En rummelig og indbydende entré byder dig velkommen til boligen og dens flotte udtryk med plankegulve, rå trælofter med fritliggende bjælker og vinduer med små sprosser. Her fra entréen er der adgang til husets 3 rigtig gode værelser, et nydeligt badeværelse og videre til stueforløbet.

Den dejlige, store stue er meget indretningsvenlig og har en brændeovn, der luner godt. Fra stuen er der adgang til skønt køkken/alrum, hvor familiens samlingspunkt er, når der ringes ind til spisetid. Her er nemlig god plads til et stort spisebord, og det lyse køkken byder på både masser af skabs- og bordplads til husets kok. Der er også direkte udgang til en af de skønne terrasser. Derudover er der et praktisk bryggers, endnu et fint badeværelse og en rummelig baggang.

Dyrehold er der god plads til, og er drømmen at holde heste, så er en af de 4 længer indrettet med gode hestebokse med rigeligt plads. Den charmerende og godt opvokset have, emmer af frodig natur og flere gamle frugttræer og bærbuske, som kan forsyne familien henover sommeren.

Lyder dette som lige noget for dig? Så book en fremvisning med det samme, for Provstskovvej 11 SKAL opleves!

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: