Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Feldbækvej 7
Bjødstrup
8410 Rønde

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 6,2
Udbetaling -
Sagsnummer R850989
 • Boligareal
  249 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  3/8
 • Byggeår
  1890
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  6,2
 • Driftsbygninger
  222 m²

Flot og velholdt landejendom med 6. ha. jord og god jagt!

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne perle af en ejendom, beliggende i naturskønne omgivelser med udsigt til marker og med et rigt dyreliv på f.eks. råvildt.

Du bliver budt velkommen i en stor entré med god plads til fod- og overtøj. Fra entréen træder du ind i husets samlingspunkt, stuen. Stuen er indrettet med plads til både spiseplads samt tv og sofahjørne, her er desuden brændeovn som sikrer varme og en hyggelig atmosfærer i de kolde vintermåneder. Fra stuen er der endvidere direkte udgang til en god sydvendt terrasse med god plads til havemøbler, grill og solsenge i sommermånederne. Derudover er stueetagen indrettet med et funktionelt køkken med god skabs- og bordplads, i åben forbindelse med spisestue, hvorfra der ligeledes er direkte udgang til terrassen. Endvidere bryggers med tørretumbler og vaskemaskine, badeværelse med bruseniche samt 3 gode værelser med mange indretningsmuligheder som bl.a. soveværelse, kontor, hobbyrum m.m. I badeværelse er der indlagt el gulvvarme.

1. salen er indrettet med en stor stue som passer perfekt til at indrette huset med en forældreafdeling i stueetagen og en børne-/teenageafdeling på 1. salen. Her er endvidere toilet, et disponibelt rum samt 2 gode værelser.

Ejendommen er ugeneret beliggende for enden af blind vej med smuk indkørsel igennem privat allé med opvoksede træer. Haven fremstår velholdt og flot med mange hyggelige kroge samt masser af plads for børn og hunde til at boltre sig i.

Så drømmer du om mange m² med en fantastisk natur og mulighed for jagt lige udenfor døren og med kort afstand til Rønde og motorvejsnettet til Aarhus, så er denne villa en perfekt mulighed for dig!

Bjødstrup har ny anlagt cykelsti til Rønde, hvor der er rigtig gode indkøbsmuligheder i flere dagligvarer- og specialbutikker, Gymnasium, Handelsgymnasium, Efterskole, Privatskole samt kommunal skole og stort idrætscenter med rigtig mange sportsfaciliteter. Endvidere cykelafstand til Egens friskole. Se mere på byens grundejer- og beboerforening på www.bgob.dk

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

)